1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ
MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ

MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ

Bu Ay Sizi Neler Bekliyor?

A+A-

Koç
Üstünüzdeki rehaveti atıp hafifliyorsunuz…
Mayıs ayında gündeminiz oldukça dolu, şimdiden hatırlatmakta fayda var. 9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu da başınızı döndürecek haberler alacağınızın işareti…
Belirtmemiz gereken bir konu, ilişkinizin üzerine fazla gidiyor olmanız. Geçtiğimiz ay hiç olmadık tartışmalarla birbirinizi çok yıprattınız. Mayıs ayının ikinci haftası kendinize hakim olursanız, gereksiz ayrıntılarla uğraşmayacağınızı söyleyebiliriz.
25 Mayıs’ta Yay burcunda tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Tutulma günleri önemli gelişmelere gebe olabilir. Bazı dönüm noktalarından geçebileceğinizi vurgulayalım.
Hayatınız için önem arz eden bir haber alabilirsiniz ya da kariyerinizle ilgili büyük bir adım atmak zorunda kalabilirsiniz ve sonuçlarını değerlendirirken gerçekçi olma ihtimalini düşünmeniz gerekebilir. 

Boğa
Önemli bir ay olacak!
9 Mayıs’ta burcunuzda Yeni Ay ve Güneş tutulması gerçekleşiyor. Güçlü ve etkili değişen bir gündemin ortasında olacaksınız. Uyum sağlamakta zorlanırsanız, fikir almaktan kaçınmayın.
Uzun zamandır yapamadığınız ev ile ilgili değişimlere vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Satış veya alım ile ilgili kararları, bu dönemde uygulamaya geçirebileceksiniz.
Sevgilinizin size olan ilgisi artacaktır, böylece anılarınız canlanacak ve özel anlar yaşayacaksınız. Mayıs ayının ilk yarısı pek alışık olmadığınız sahnelere ve düzenlemelere gebe…
Yeni Ay’la beraber başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel yaşantınızda kararlarınızla konuşulabilirsiniz. Eleştirildiğinizi düşünebilirsiniz fakat radikal kararlarınızın arkasında durmanızı öneririz çünkü uzun vadede sizi mutlu edebilecek gelişmeleri hazırlamış olacaksınız. Burcunuzdaki Güneş tutulması nedeniyle de zaman zaman sinirlerinizin gerilmesi söz konusu diyebiliriz.

İkizler
Güçlüsünüz, tüm problemlerin üstesinden geldiğiniz bir ay olacak!
Sorumluluklarınızı ihmal etmeyecek kadar hayat değerli sizin için. Ailenizle ilgili olabilecek gelişmeler, ayın ilk günlerine denk gelecektir. 9 Mayıs’taki Güneş tutulması ile aşk için fedakârlıklar yapacaksınız. Kararlarınıza siz bile şaşırabilirsiniz.
Aile içinde kardeşlerinizin veya kuzenlerinizin evlilik kararı ile hayrete düşebilirsiniz. Sizin hayatınızı da derinden etkileyebileceğini şimdiden belirtelim. Unutmamakta fayda var, zaman akıyor.
20 Mayıs’ta Güneş burcunuza geçiş yapıyor. Her zamankinden daha sosyal olabileceğiniz günler kapınızda… Arkadaşlık ilişkilerinizi fazla sorgulamayacağınızı ve sadece paylaşmaya önem vereceğinizi belirtelim.
Fakat bu durumdan sevgiliniz pek memnun olmayacaktır. Fikirlerinizin yakın çevreniz tarafından beğeni görmesi, sizi kıskanmasına sebep olabilir. Ona olan ilginizi azaltmayın. Göreceksiniz o da mutlu olacak ve sizi mutlu edecektir. 

Yengeç
Tatlı huysuzluklar yapmak sizin de hakkınız!
Siz sevmek için yaratılmışsınız, üretip ortaya çıkartmak da olmazsa olmazınız. Son 2,5 yıldır meydana gelen tatsız durumları artık bir kenara bırakın derim. Jüpiter’in desteği ile aşkta ve kariyerde kazanan taraf olacaksınız. Biraz keyfini çıkarın.
Tutku dolu bir yaz sizi bekliyor olacak. Ardı ardına seyahat planları yaparken, ufak tefek karışıklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. 25 Mayıs’ta Yay burcundaki tam Ay tutulması nedeniyle küçük kazalara dikkat diyoruz. Tesadüf eseri peşi sıra aksilikler yaşanabilir, meraklanmayın geçici panik anlar olacaktır.
Tam Ay tutulması günü, yakın çevrenizden kulağınıza gelen söylentileri ciddiye almanız gereken bir gün…
Hayatınızı çok yakından ilgilendiren kararlar alınmış olabilir ve bu durumu sonradan öğrenmeniz, sinirlerinizi yıpratabilir. Fakat gelişmelere bir de olumlu tarafından bakmayı deneyin. Belki de iyiliğiniz için çaba sarf edilmiş ve bir daha düşündüğünüzde hak vereceğiniz durumlar yaşanmış olabilir.

Aslan
Gücünüzü topluyor, geri kazanıyorsunuz!
Mayıs ayında olmazların da olabileceğini yaşayarak göreceksiniz. Hem yakın çevreniz hem de sevgiliniz, sizi hiç beklemediğiniz konularda şaşırtabilir. Hazırlıklı olun derim.
9 Mayıs’tan sonra kararlaştırıp çıkacağınız seyahatler ve kariyerinizle ilgili görüşmeler, yapmanız gerekenleri, sorumluluklarınızı arttırabilir. Kazancınız da artacaktır tabii ki… Bu ay sizin için bir fırsat ayı olabilir. Dedikodularla kaybedecek zamanınız hiç yok, bir yere not edin. Gökyüzündeki bunca hareketi lehinize çevirme vaktinde olduğunuzu unutmayın.
9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması meydana geliyor. Yeni Ay’la birlikte baştan aşağı yenileneceksiniz. Gökyüzü netleşecek ve Güneş enerjisini daha çok hissettirmeye başlayacak.
Enerji dolu oluşunuz, olaylara bakış açınızı da renkli bir hale getirebilir. Siz olumlu baktıkça, hedefleriniz de bir adım daha size yaklaşabilecektir. Bugünü iyi değerlendirin ve bu ay şaşırmaya, öğrenmeye hazır olun. Kendinizi güçlü hissetmek için pek çok nedene sahip olacaksınız.

Başak

Keyfiniz yerinde olunca enerjinize yetişmek zor!
9 Mayıs’taki Ay tutulması iletişim evinizi doğrudan etkileyecek. Bu dönemde verilen sözlerin tutulmadığı endişesine kapılabilirsiniz. Fakat olumlu bakarsanız, olumlu gelişmelerin de sizi bulacağını göreceksiniz. 
Görsel sektörlerde çalışıyorsanız, bu ay kimse sizin hızınızı kesemez. Çevrenizden uzaklaştırdığınız insanlar için kendinizi yargılamaktan da vazgeçin. Bu konuda yerden göğe kadar haklı olduğunuzu biliyorsunuz. Şartlar sizden yana olduğunda, geçmişi bir süreliğine ertelemeyi deneyin.
20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcunda… Detaylara olan merakınıza bir de her konu hakkında bilgi sahibi olma isteği eklenince, hızınıza yetişmek yine zor olacak. Meraklanmayın, planlama yeteneğiniz ile her yere yetişebileceksiniz.
Sevdiklerinizden takdir almanız, motivasyonunuzu çok olumlu etkileyecek. Fakat deneyimlerinizi arttırırken, emin adımlarla yol almaya yine de dikkat edin. Geride kafanızın takılabileceği bir detay hiç kalmamalı. Böylece içiniz de oldukça rahat edecektir. 

Terazi
Nisan ayı sizin için oldukça karışıktı…
Mayıs ayında ise çok daha net ve belirgin olaylar karşınıza çıkabilir. İlk sırada da ilişkiniz geliyor. Eğer yeni bir birlikteliğe başladıysanız, bu ay ön yargılı olmamak adına sorunları telafi etmeye çalışabilirsiniz.
Şüpheciliğiniz, 25 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek tutulma ile çoğalabilir. Her zamankinden daha fazla soğukkanlı olmanız gereken bir ay. Tedirginliğinizle baş etmeniz gerektiğini vurgulayalım.
25 Mayıs’ta Yay burcunda tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Tutulmalarla bir konu kapanır ve yeni bir konuya doğru adım atılır. Eğer yaşamınızda etkisi olduğunu düşündüğünüz ve kararsız kaldığınız bazı detaylar varsa, bugün sonlandırabilirsiniz.
İyi ya da kötü bir sonuca bağlama isteği bu dönemde ağır basabilir. Dengeyi temsil eden bir burca sahip olduğunuz için adaletli davranmak isteyeceksiniz. Yaşamınızla ilgili her detayla alakadar olmak için zaman harcayabilirsiniz. 

Akrep
Satürn size olgunlaşmayı öğretti!
25 Nisan’da oluşan tutulma sonucunda da arkadaşlıklarınızın her an boyut değiştirebileceğini öğrendiniz. Mayıs ayında kendinize tarafsız davranabilirseniz, kazanan taraf siz olacaksınız. Ne kadar beklenti içine girerseniz, o kadar üzüleceğinizi aklınızın bir köşesine yazın.
Şimdi uzun yolları kat etme zamanındasınız. 2013 yılının size katabileceklerini önümüzdeki yıl daha iyi anlayacaksınız. Çok fazla sabretmenizi gerektirecek bir dönem olmayacaktır.
9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yeni Ay’la birlikte yeniliklere merhaba derken, Güneş tutulması nedeniyle yeni gelişmeleri karşılamakta gergin bir tavır içerisinde olabilirsiniz.
Kendinizden emin bir şekilde hareket etmelisiniz. Sezgilerinize olan güveniniz sarsılmazsa, sonuçlardan memnun olabileceğinizi söyleyelim. Siz zaten tercihlerinize güvenmeniz gerektiğini iyi biliyorsunuz. 

Yay
Profesyonelliğinizle sorunların üstesinden geliyorsunuz!
Sevgilinizin kaprislerini uzun zamandır kulak arkası etmiş olabilirsiniz. Şimdi ise ilgi görme sırasının sizde olduğunu düşünüyorsunuz. Aşkın ve tutkunun gezegeni Venüs, bu ay size büyük jestler yapacak. Özel yaşantınızda tatmin olabileceğiniz zamanların müjdesini size verebiliriz.
Sevgilinizle günlük konuşmalar yaparken de aslında çoktur onun hayatını yaşadığınızı görmesini sağlayacaksınız. İlk anda biraz şaşırabilir fakat sonra size oldukça hak verecektir.
25 Mayıs’ta burcunuzda tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Eğer duygusal bir dönemden geçiyorsanız, tutulmanın etkisiyle daha da duygusal olabileceğinizi belirtelim. Kendinize bu kadar yüklenmenize gerek yok.
Bu dönemde vermeniz gereken hayati kararları erteleyebilir ya da çok güvendiğiniz yakın çevrenizden yardım talep edebilirsiniz. Biraz beklemek ve sabırlı olabilmek, bu dönemde alabileceğiniz en yapıcı karar olacaktır.

Oğlak
Plüton burcunuzda geriliyor, 21 Eylül’e kadar!
Bu da geminizi artık limandan çıkaracağınız anlamına geliyor diyebiliriz. Bunun anlamı ne derseniz, hemen paniğe kapılmayın derim. Her zamankinden daha fazla cesur olacaksınız ve hiç olmadığınız kadar da yenilikçi…
2012’nin sonlarından beri yaşamınızda yaptığınız değişikliklere tekrar bir göz atın isterseniz. Her zaman planlı ve sistemli hareket ettiniz, şimdi ise rüzgârın gittiği yöne doğru hareket edebilmenin rahatlığını yaşamalısınız. Unutmayın, aldığınız tüm riskler de size kazandırdı.
20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. Toplum içerisindeki statünüze verdiğiniz önem, bu dönemde daha da artacaktır. Lafınızın dinlenmesini talep edecek ve yoğun sosyal bağlantılarınız nedeniyle kendinize vakit ayırmakta zorlanacaksınız.
Fakat şikayet etmeyeceğinizi söyleyelim. Somut adımlar attıkça rahatlayacak ve daha fazlasını isteyeceksiniz. Bu döngüde kendinizden oldukça memnun kalabilirsiniz, egonuz da oldukça beslenecek.

Kova
Hareketli ve coşkulu bir ay sizi bekliyor!
Fakat belirtmemiz gereken nokta, size fazla mükemmel bir aydan bahsetmiyor oluşumuz. Aslında bu ay birçok burç için zorlayıcı olabilir. Ne de olsa iki tutulma birden yaşanacak. Temkinli olmakta çok fayda var diyelim.
Eğer bekâr bir Kova burcuysanız, evlilik planlarına sıcak bakabilirsiniz. 9 Mayıs ve 25 Mayıs haftalarına dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Bu süreci sakin ve problemsiz geçirebilirseniz, bu ay sizin için çok daha rahat geçebilecek. Unutmayın, aşk ve evlilik kariyerden sonra gelmeli. Sağlık problemlerinizle, özellikle midenizle ilgili profesyonel bir yardım almayı da ihmal etmeyin.
9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay ve Güneş tutulması var. Son derece aktif ve girişken ruh haliniz, hayatınızda olumlu sonuçlar verebilir. Cesaretinizi toplayıp adım atamadığınız ne varsa, bu dönemde gerçekleşebilecek. Kendinizi sınırlamanın bir faydasını ne zaman gördünüz?
Kafanızda kurguladığınız önemli bir konuşmanın geri dönüşümlerini de bu döngüde alabilirsiniz. Memnun olacaksınız ve eğer aklınızda yeni projeler varsa başlangıçlar yapabileceğinizi şimdiden söyleyelim.

Balık
Kendinizi hala yorgun hissediyor olabilirsiniz!
Nisan ayının ortalarında Venüs size doping etkisi yaratmıştı. Mayıs ayının ilk haftası enerjinizle ilgili yaşayabileceğiniz durumlara fazla kafa yormamanızı tavsiye ederim.
Ne de olsa tutulma Boğa burcunda olacak, evinizle ilgilenme fikirlerinizi daha fazla ertelemeden hayata geçirebilirsiniz. Ayrıca yurt dışında yaşayan aile bireylerinizden veya dostlarınızdan gelebilecek sürprizlere de hazırlıklı olun derim. Küçük detaylara takılıp zaman kaybetmeyin. Unutmayın, altın bir yaz sizi bekliyor olacak.
25 Mayıs’ta Yay burcunda tam Ay tutulması meydana gelecek. Eğer hissiyata hayatında önem veren bir kişilik yapısına sahipseniz, bu dönemin ağırlığını da hissedebileceğinizi önceden belirtelim.
Mantık çerçevesinde karar almaktan sakınmayın ve sizi mutsuz edebilecek diyaloglardan uzak durmaya çalışın. Kimi zaman duygularınızı biraz bastırmanız gerekebileceğini siz de fark edeceksiniz. Fakat önemli olan temkinli davranarak daha önceden durumu analiz edebilmektir. Kendinizi fazla yormadan gergin olabilecek ortamlardan uzaklaşmaya çalışın. 

 

Kaynak: Vogue

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.