1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MECLİS BAŞKAN VEKİLİ ÜSTEL: “ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI VE EĞİTİMLİ BİREYLER OLARAK HAYATA DEVAM ETMELERİ EN BÜYÜK ARZUMUZDUR”
MECLİS BAŞKAN VEKİLİ ÜSTEL:  “ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI VE EĞİTİMLİ BİREYLER OLARAK HAYATA DEVAM ETMELERİ EN BÜYÜK ARZUMUZDUR”

MECLİS BAŞKAN VEKİLİ ÜSTEL: “ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI VE EĞİTİMLİ BİREYLER OLARAK HAYATA DEVAM ETMELERİ EN BÜYÜK ARZUMUZDUR”

Cumhuriyet Meclisi Başkan Vekili Ünal Üstel, geleceğin teminatı çocukların sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmelerinin en büyük arzuları olduğunu belirterek...

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkan Vekili Ünal Üstel, geleceğin teminatı çocukların sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmelerinin en büyük arzuları olduğunu belirterek, “Çocukların özgür düşünceli, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir” dedi.

Ünal Üstel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 94. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Üstel, “23 Nisan’ın, Türk milletinin yok olmadığını, işgallere, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini aldığını” kaydetti.

Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, en önemlisi de millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de bugün 94. yaşına girdiğini ifade eden Üstel, “Yüce Meclisin kuruluşunda yer alan ve aramızdan ayrılanları saygı ve rahmetle ile anarken Anavatanımızın meclisinde yer alan tüm vekil kardeşlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Ünal Üstel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı tüm dünya çocuklarına armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koyduğuna da işaret etti ve şunları kaydetti:

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuz; özgür düşünceli, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Tüm  dünya çocuklarının barış ve kardeşlik içinde yaşayacağı bir dünyanın oluşması en büyük dileğimdir.

Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.