1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MECLİS BAŞKANI BOZER OYUNU KULLANDI
MECLİS BAŞKANI BOZER OYUNU KULLANDI

MECLİS BAŞKANI BOZER OYUNU KULLANDI

Meclis Başkanı Hasan Bozer, anayasa ve yasaların gözden geçirilmesi ve çağdaş dünya normlarına göre uyarlanması gerktiğini kaydetti.

A+A-

MECLİS BAŞKANI BOZER: “ANAYASA VE YASALARIMIZIN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ VE ÇAĞDAŞ DÜNYA NORMLARINA UYARLANMASI GEREKİR”

Meclis Başkanı Hasan Bozer, anayasa ve yasaların gözden geçirilmesi ve çağdaş dünya normlarına göre uyarlanması gerktiğini kaydetti.

Meclis Başkanı Hasan Bozer, oyunu Alsancak İlkokulu, 8 nolu sandıkta kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basına açıklama yapan Bozer, oy kullanmanın irade ortaya koyma adına heyecanlı ve güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, gelişmiş bir demokrasiye sahip olan ülkede gerçekleştirilen seçimlerin bunun en büyük göstergesi olduğunu söyledi.

Ülke halkının yapı ve kültürüne bakıldığında bu yöndeki gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Bozer, seçimlerde parti ilişkileri ile tartışmalara bakıldığında demokratik ve medeni bir seçim yapılmakta olduğunun görüleceğini  kaydetti. Bozer, sonucun ülkeye hayırlı olmasını diledi.

“Ülkede anayasa ve yasaların gözden geçirilmesi, çağdaş dünya normlarına uyarlanması gerekir” diyen Meclis Başkanı Hasan Bozer, bunun için irade ve çok çalışmanın gerektiğini kaydetti.

Ülke ekonomisinde iyiye doğru bir gidiş olduğu, krizin bir şekilde atlatıldığını belirten Bozer, kalkınmış bir ekonomiye sahip olunması gerekliliğine vurgu yaparak, kalkınmış bir ekonomi ile mutlu insanlar yaratmanın asli görev olduğunu vurguladı.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.