1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MECLİS BAŞKANI SİBER, DORİAN DUCKA İLE GÖRÜŞTÜ
MECLİS BAŞKANI SİBER,  DORİAN DUCKA İLE GÖRÜŞTÜ

MECLİS BAŞKANI SİBER, DORİAN DUCKA İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, DAÜ’de konferans vermek üzere ülkede bulunan Arnavutluk Endüstri ve Enerji Bakanı Yardımcısı Dorian Ducka’yı kabul etti.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, DAÜ’de konferans vermek üzere ülkede bulunan Arnavutluk Endüstri ve Enerji Bakanı Yardımcısı Dorian Ducka’yı kabul etti.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü 2005 yılı mezunu olan Ducka’ya, Meclis Başkanı’yla görüşmesinde DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Öztoprak eşlik etti.

Meclis’ten verilen bilgiye göre, Meclis Başkanı Sibel Siber Ducka’yı kabulünde, iki ülke arasındaki işbirliği ve temasın geliştirilmesi yönünde gerek parlamento, gerekse hükümet düzeyinde iletişimin sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.

Siber, yüz yüze temasların toplumların birbirini anlamasında daha etkin ve önemli olduğunu, bunun devamını arzuladığını söyledi.

DUCKA: “İKİ ÜLKENİN MECLİS BAŞKANLARINI BİRARAYA GETİRMEK İSTERİM”

Arnavutluklu Bakan Yardımcısı Ducka ise, mezun olduğu bir ülkeye mevki sahibi olarak gelmenin gururunu taşıdığını kaydetti.

Ducka, Meclis Başkanı tarafından da kabul edilmesinin kendisi için önemli olduğunu, ülkesinde kuzeninin de Meclis Başkanlığı yaptığını belirterek iki ülke meclis başkanlarını biraraya getirmek istediğini ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.