1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MECLİS BAŞKANI SİBER, USAM İLE GÖRÜŞTÜ
MECLİS BAŞKANI SİBER, USAM İLE GÖRÜŞTÜ

MECLİS BAŞKANI SİBER, USAM İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, madde bağımlılığıyla mücadele için birey-devlet işbirliğinin şart olduğunu söyledi;

A+A-

SİBER: “MADDE BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELEDE BİREY-DEVLET İŞBİRLİĞİ ŞART”

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, madde bağımlılığıyla mücadele için birey-devlet işbirliğinin şart olduğunu söyledi.

Siber bugün Uyuşturucu, Sigara ve Alkolle Mücadele Derneği’ni (USAM) kabul etti. Siber, kabulde yaptığı konuşmada, madde bağımlılığının zararlarına değinerek, bununla mücadele için yapmak gerekenleri anlattı.

Madde bağımlılığını yenmek için hem bireyin, hem de devletin üzerine düşenleri tam olarak yerine getirmesi gerektiğini söyleyen Siber, uyuşturucunun hem birey hem de toplum sağlığını olumsuz yönde etkilediğini kaydetti.

Siber, madde bağımlılığıyla savaşta, başta aileler, okullar, emniyet güçleri ve devlet olmak üzere herkese görev düştüğüne de işaret etti.

GÖKYİĞİT

USAM Başkanı Ayşe Gökyiğit de konuşmasında, yarının Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü olduğunu söyleyerek, günün önemine değindi.

Gökyiğit, Siber’i dernek olarak, uyuşturucu, sigara ve alkolle mücadele bağlamında yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi vermek ve görüş alışverişinde bulunmak için ziyaret ettiklerini anlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.