1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MECLİS'DE MASALARDA MUMLAR VARDI
MECLİS'DE MASALARDA MUMLAR VARDI

MECLİS'DE MASALARDA MUMLAR VARDI

meclisde elektrik zammına protesto

A+A-

DAÜ ARAŞTIRMA KOMİTESİ BAŞKANLIĞINA AKANSOY; KTHY ARAŞTIRMA KOMİTESİ BAŞKANLIĞINA SINAY’IN SEÇİLDİĞİ MİLLETVEKİLLERİNİN BİLGİSİNE GETİRİLDİ

TDP MİLLETVEKİLLERİ MASALARINDA MUM YAKTI

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, denetim göreviyle saat 10.05’te Meclis Başkanı Sibel Siber başkanlığında toplandı. Toplantıda 9 gündem dışı konuşma yapılacak.

Başbakanlık’ın Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Yasa Tasarısı’nın ve Eczacılık ve Zehirler Yasa Tasarısı’nın komitede ivedilikle görüşülmesine dair tezkereleri oybirliğiyle kabul edildi.

DAÜ okullarının işletmesinin özel hukuk tüzel kişisine devrini araştıracak komitenin başkanlığına CTP/BG  Gazimağusa Milletvekili Asım Akansoy’un, Başkan Vekilliğine ise UBP Gazimağusa Milletvekili Erdal Özcenk’in seçildiği milletvekillerinin bilgisine getirildi.

KTHY uçuşlarının sonlandırılması sebeplerinin araştırılmasıyla ilgili araştırma komitesi başkanlığına ise CTP/BG Girne Abbas Sınay’ın; Başkan Vekilliğine de UBP Gazimağusa Hamza Ersan Saner’in getirildiği de genel kurulda okundu.

TDP’LİLERDEN MUMLU PROTESTO

Meclis’in bugünkü toplantısında en arka sırada oturan TDP milletvekileri Hüseyin Angolemli ve Zeki Çeler dün açıklanan elektrik zammını protesto için masalarında mum yaktı.

Meclis’te bugün ilk gündem dışı konuşmayı UBP Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun “hükümetin icraatları” konusunda yapıyor.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.