1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “MECLİSİ GEÇMİŞ DÖNEME GÖRE DAHA VERİMLİ ÇALIŞIYOR”
“MECLİSİ GEÇMİŞ DÖNEME GÖRE DAHA VERİMLİ ÇALIŞIYOR”

“MECLİSİ GEÇMİŞ DÖNEME GÖRE DAHA VERİMLİ ÇALIŞIYOR”

Siber, amaçlarının, toplumun yaşam kalitesini yükseltecek yasaları el birliğiyle geçirmek olduğunu söyledi.

A+A-

SİBER: “AMACIMIZ TOPLUMUN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTECEK YASALARI EL BİRLİĞİYLE GEÇİRMEK”

YORGANCIOĞLU: “CUMHURİYET MECLİSİ GEÇMİŞ DÖNEME GÖRE DAHA VERİMLİ ÇALIŞIYOR”

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, amaçlarının, toplumun yaşam kalitesini yükseltecek yasaları el birliğiyle geçirmek olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, bugün saat 12.00’de, CTP-BG Parti Merkezi’nde Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nu ziyaret etti.

Siber, Cumhuriyet Meclisi’nin daha iyi ve etkin çalışmasını sağlamak için nelerin yapılması gerektiği konusunda siyasi partilerle görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ziyaretler başlattıklarını belirtti.

Meclis’te 6 aylık dönemde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vermek istediklerini söyleyen Siber, bunun yanında Siyasi Partiler Yasası, Anayasa değişikliği konularında da siyasi partiler ile görüş alışverişi yapmak istediklerini kaydetti.

Meclis İç Tüzüğü’nün değiştirildiğini belirten Siber, yeni iç tüzükle Meclis’in daha etkin ve verimli çalışacağını ancak bir takım değişikliklere daha ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Siber, bu değişikliklerin Anayasa’ya takıldığını söyledi.

Yorgancıoğlu da, Cumhuriyet Meclisi’nin geçmiş döneme göre daha verimli ve iyi bir çalışma temposu olduğunu belirtti. Yorgancıoğlu, bunu daha iyiye taşıma sorumlulukları olduğunu kaydetti.

Yorgancıoğlu, Meclis İç Tüzüğü, Anayasa değişikliği, Seçim ve Halk Oylaması Yasa Tasarısı ve halkın yaşam kalitesini ilgilendiren diğer yasa tasarılarını geçirmede, daha verimli olma adına, Meclis Başkanlığı ile işbirliği yapma arzusunda olduklarını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.