1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MECLİS’TE GEÇİCİ ÖZEL KOMİTE TOPLANDI
MECLİS’TE GEÇİCİ ÖZEL KOMİTE TOPLANDI

MECLİS’TE GEÇİCİ ÖZEL KOMİTE TOPLANDI

Cumhuriyet Meclisi, “Anayasa, Cumhuriyet Meclisi İçtüzüğü, Siyasal Partiler Yasası ile Seçim ve Halkoylaması Yasası Değişikliklerini Hazırlamak ve Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite” bugünkü toplantısında iç tüzük konusundaki öneriyi görüştü

A+A-

MECLİS İÇ TÜZÜĞÜ DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN SİBER’İN SUNDUĞU ÖNERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Cumhuriyet Meclisi, “Anayasa, Cumhuriyet Meclisi İçtüzüğü, Siyasal Partiler Yasası ile Seçim ve Halkoylaması Yasası Değişikliklerini Hazırlamak ve Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite” bugünkü toplantısında iç tüzük konusundaki öneriyi görüştü.

Komite bu sabah saat 10.00’da CTP-BG Milletvekili Asım Akansoy başkanlığında toplandı.

Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, komite gündeminde bulunan ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber tarafından sunulan İçtüzük Karar Önerisi’ni ele aldı. Komite bu konudaki çalışmalarını gelecek toplantıda da sürdürecek.

Toplantıya katılan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr. Sibel Siber de konu ile ilgili düşünce ve fikirlerini komiteye aktardı.

Komite toplantısına, CTP-BG Milletvekili Komite Başkanı Asım Akansoy, TDP Milletvekili Mehmet Çakıcı, CTP-BG Milletvekili Ömer Soyer Kalyoncu, UBP Miletvekili Hamza Ersan Saner, DP-UG Milletvekili Esat Ergün Serdaroğlu ve DP-UG Milletvekili Zorlu Töre katıldı

TAK

.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.