1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MECLİSTE UYUDU!
MECLİSTE UYUDU!

MECLİSTE UYUDU!

Beklenmedik çıkışlarıyla gündem yaratan Çeler'den, ilginç bir eylem daha

A+A-

TDP Milletvekili Zeki Çeler, 'Anayasa değişikliğinin görüşüleceği bugünkü Meclis oturumunda "geç kaldı, nisap sağlanamadı" gibi yorumlara fırsat vermemek için dün gece Mecliste sabahladı

Beklenmedik çıkışları ve sürpriz önerileriyle dikkat çeken TDP Milletvekili Zeki Çeler, dün gece Mecliste sabahladı.

Anayasa Değişikliği Önerisinin görüşüleceği bugünkü Meclis oturumu için "geç kaldı" yorumlarına fırsat vermek istemediğini belirten Çeler, dün akşam Meclise gelerek burada vekiller için hazırlanan odada uyudu. Meclis'te dün gece açıklama yapan Zeki Çeler, CTP'lilerin geçtiğimiz gün Meclis'te nisap sağlanamamasının tüm nedeninin kendisi üzerine yıkmaya çalıştıklarını ifade etti ve bu yorumlara bu şekilde cevap vermek istediğini belirtti.

Çeler, " Genel Kurul'da olmayı garantilemek ve bir art niyetimin olmadığını kanıtlamak için Meclis'te konaklayacağım" dedi.

Çeler, CTP-BG'nin hükümet ortağı DP-UG'ye bir şey söylemeyerek bütün suçu TDP üzerine yıkmaya çalıştıklarını söyleyerek, insanı popülizm yapmaya zorladıklarını belirtti. Çeler, "Bana durmadan "sarayla ilişkim" var diyorlar. Bu tür söylemler artık miadını doldurdu. Bu akşam Meclis'te sabahlayacağım. Yarın (bugün) sabah ansızın lastiğim patlayabilir, herhangi bir olumsuzluk olabilir, bunlar yaşanmasın diye bu akşam Meclis'te sabahlayacağım" dedi.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.