1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. MEDCEZİR FIRTINASI DEVAM EDİYOR!
MEDCEZİR FIRTINASI DEVAM EDİYOR!

MEDCEZİR FIRTINASI DEVAM EDİYOR!

Medcezir fırtınası yıllar sonra da devam ediyor!

A+A-

Medcezir dizisinin resmi Youtube kanalı, büyük bir başarıya imza attı.

Ay Yapım imzalı, kısa sürede fenomen olan dizi ‘Medcezir’, ekranlara veda etmesinden iki yıl sonra bile konuşulmaya devam ediyor. Dizinin resmi Youtube kanalı 1 milyon takipçiyi geçerek büyük bir başarıya imza attı.
 
Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Şebnem Dönmez, Murat Aygen, Defne Kayalar ve Meriç Aral gibi güçlü isimlerin rol aldığı ‘Medcezir’ fırtınası, ekranlara veda etmesinden iki yıl sonra bile hız kesmiyor.
Resmi Youtube hesabı 1 milyon takipçiyi geçen fenomen dizi, bu başarısıyla ölümsüzlüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu. İki sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitleyen, finalin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen devamının çekilmesi için dünya çapında takipçilerinin imza kampanyaları düzenlediği ‘Medcezir’, ‘Kara Sevda’nın ardından Türkiye’de Youtube hesabı 1 milyon aboneyi geçen ikinci dizi olma unvanını elde etti.
 
Dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan, senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ali Bilgin’in yaptığı ‘Medcezir’, Şili’de 2017 yılının ilk üç ayı içinde ülkenin en çok izlenen beşinci dizisi olarak yurt dışında da önemli bir başarı yakaladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.