1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Mehmet Ali Erbil'den hastane paylaşımı
Mehmet Ali Erbil'den hastane paylaşımı

Mehmet Ali Erbil'den hastane paylaşımı

Mehmet Ali Erbil'den hastane paylaşımı

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, dün akşam hastanede odasından paylaşım yaparak kısa sürede silmesi sevenlerini korkuttu.

Yaşadığı sağlık sorunlarıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda Kıbrıs'ta tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkmıştı. Erbil'in son olarak hastaneodasından paylaşım yaparak kısa sürede yayında kaldırması hayranlarını korkuttu.

HASTANE ODASINDAN ÖNCE FOTOĞRAF PAYLAŞTI SONRA KALDIRDI

Ciddi sağlık sorunlarıyla uğraştığı herkes tarafından bilinen Mehmet Ali Erbil, dün akşam hastanede çektirdiği bir pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Hastane yatağında yatarken çektiği bir karesini hesabından paylaşan Erbil, önemli bir sağlık sorunu olmadığını söyleyerek sevenlerinin merak etmemesini istedi. Ancak şovmenin, bu paylaşımı bir süre sonra sildiği görüldü.

--3747272.jpeg

"YÜRÜRKEN DENGE PROBLEMİ YAŞIYORUM"

Kıbrıs'ta Candan Erçetin'le birlikte sahne alan ünlü komedyen Vertigo rahatsızlığı nedeniyle sahneye tekerlikli sandalye ile çıkmak zorunda kaldı. Seyircilere sağlığı hakkında bilgi veren Erbil; "Bunu bir espri olarak almayın, bu işin şakası yok. Yürürken denge problemi yaşıyorum. Kulisten buraya kadar tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duydum. Sahneye de böyle çıkmak zorunda kaldım" dedi.

--3747273.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.