1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MEHMET ASLAN KALÇASINDAN YARALANDI
MEHMET ASLAN KALÇASINDAN YARALANDI

MEHMET ASLAN KALÇASINDAN YARALANDI

Güzelyurt’ta iki grup arasında çıkan ve silahların konuştuğu kavgada sıkılan kurşunlardan birisi Mehmet Aslan’a isabet etti

A+A-

Çiğdem AYDIN

Güzelyurt terminal bölgesinde iki grup arasında 8 Eylül akşamı çıkan ve silahların konuştuğu kavga ile ilgili 7 kişi gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı.
Silahlı kavgada, Mehmet Aslan isimli şahsın kalçasından kurşun yarası aldığı, Gazimağusa’da özel bir hastanede tedavi altında olduğu tespit edildi. Olayla ilgili tutuklanan İsmail Mavideniz, kardeşi Gürsel Mavideniz, onlarla birlikte hareket eden Faruk Şimşek, Hasan Kurdaş, Aziz Bıldırcın ve karşı gruptan olan Fuat Yıldırım ile Farabi Karadaş dün Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı.


İddialara göre, Güzelyurt Otobüs Terminali’nde 8 Eylül akşamı saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda İsmail Mavideniz, Gürsel Mavideniz, Faruk Şimşek, Hasan Kurdaş, Aziz Bıldırcın bir taraf, Fuat Yıldırım, Farabi Karadaş ve Mehmet Aslan bir taraf olup konuşmak için bir araya geldi.

Konuşmak için buluştular ama…
Konuşmak için terminal bölgesinde buluşan iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışmada dört el silahla ateş edildi ve Mehmet Aslan silahtan çıkan kurşunların hedefi oldu.
Olayda kalçasından yaralanan Mehmet Aslan polise gitmek yerine Gazimağusa’da özel bir hastaneye giderek tedavi altına alındı.

İlk önce Mavideniz grubu yakalandı…
Olaydan sonra tüm zanlılar kaçarken polis görgü tanıklarından ve kamera kayıtlarından yola çıkarak ilk etapta İsmail Mavideniz ve onunla hareket eden dört zanlıyı yakaladı.
Yapılan soruşturma sonucu karşı tarafın Fuat Yıldırım, Farabi Karadaş ve Mehmet Aslan olduğunu tespit eden polis, Aslan’ın olayda yaralandığını ve özel bir hastanede tedavi altına alındığını tespit etti.
Mehmet Aslan’ın tedavisi sürerken polis gözaltına aldığı İsmail Mavideniz, Gürsel Mavideniz, Faruk Şimşek, Hasan Kurdaş, Aziz Bıldırcın, Fuat Yıldırım ve Farabi Karadaş dün tutuklama talebi ile dün Güzelyurt’ta mahkemeye çıkardı.

Kimin ateş ettiği belli değil…
Duruşmada zanlılar hakkında 8 gün tutukluluk talep eden polis, meydana gelen olayda kullanılan silahın kayıp olduğu, kim tarafından ateş edildiğine dair tespitin henüz yapılmadığı belirtildi. Mahkeme 7 zanlı hakkında 8 gün tutukluluk emri verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.