1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “MEHŞER-İ CÜMBÜŞ”
“MEHŞER-İ CÜMBÜŞ”

“MEHŞER-İ CÜMBÜŞ”

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 1’inci Tiyatro Günleri, “Meşher-i Cümbüş” oyunuyla tamamlandı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 1’inci Tiyatro Günleri, “Meşher-i Cümbüş” oyunuyla tamamlandı.

GAÜ’den verilen bilgiye göre, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, Kültür Dairesi ile GAÜ işbirliğinde gerçekleşen organizasyonun birinci gününde dünyaca ünlü William Shakespeare klasiği Hamlet; ikinci günü “Bütün Çılgınlar Sever Beni”  ile sırasıyla Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’ndan “Bir Kibrit Kutusu Beyaz Peynir”, “Bir Boşluk Oldu Kalp Gidince Ama Şimdi İyi” ve “Mehşer-i Cümbüş” isimli oyunlar GAÜ sahnesinde tiyatro severlerle buluştu.

GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde yer alan GAÜ 1’inci Tiyatro Günleri finaline sahne alan Mahşer-i Cümbüş oyunu, bakanlık ve üniversite yetkililerinin de aralarında bulunduğu kalabalık izledi.

Oyunun sonunda, GAÜ Drama ve Oyunculuk Bölüm Başkanı Levent Süner Mahşer-i Cümbüş ekibine plaket takdim ederken, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal GAÜ 1’inci Tiyatro Günleri’ni gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Levent Süner’e ve katkılarından dolayı KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş adına Bakanlık yetkilisi Dr. Hüda Hüdaverdi’ye teşekkür plaketini takdim etti.

TAK

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.