1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. MELEK YÜZLÜ KATİLLERE KÖTÜ HABER!
MELEK YÜZLÜ KATİLLERE KÖTÜ HABER!

MELEK YÜZLÜ KATİLLERE KÖTÜ HABER!

İzmir'de annelerini 26 yerinden bıçaklayarak öldüren kız kardeşlere kötü haber. Cinayet 'canavarca' bulundu...

A+A-

İzmir’de 13 Eylül’de meydana gelen olayda, 19 yaşındaki Şeyda P. ile 17 yaşındaki kardeşi B.P, 39 yaşındaki anneleri Gülseren Süngü’yü eve getirdiği erkeklerin karşısında kendilerini zorla dans ettirdiği, özel hayatlarına karıştığı ve okula göndermediği gerekçesiyle 26 yerinden bıçaklamıştı. Abla Şeyda P. ifadesinde, “Annemin baskısı yüzünden okulumu bıraktım. Bu yüzden tartışıyorduk. Erkek arkadaşımla konuşurken beni görünce tartaklamıştı. Aynı baskıyı kardeşime de uyguluyordu. Böyle gitmeyeceğini düşündüğümüz için cinayeti işledik. Pişmanız” dediği belirtildi. B.P de bu ifadeye katıldığını söyledi. Annelerinin kendilerini zorla oynattığını belirten kız kardeşler savcılığa delil olarak cep telefonu görüntülerini sunmuştu. Görüntüler incelemeye alındı. Bilirkişi incelemesini yaptıktan sonra raporu mahkemeye gönderecek.

KASTEN ÖLDÜRDÜLER

 Kardeşler hakkında hazırlanan iddianame tamamlanıp Karşıyaka 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Savcı, iddianamede ‘canavarca hisle hareket ederek annelerini kasten öldürdükleri gerekçesiyle’ kız kardeşlerin ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasını istedi.

DOSYALAR BİRLEŞTİRİLDİ

İzmir Çocuk Mahkemesi davanın birleştirilmesi için Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesi’ne yazı gönderdi. Talep kabul edildi. Böylece iki kardeş Karşıyaka 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde birlikte yargılanacak. Mahkeme, 17 yaşındaki B.P.’nin küçüklüğünü göz önünde tutarak yargılamayı ona göre yapacak. Davanın yeni yılda görüleceği belirtildi.

Akşam

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.