1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MELO'DAN GECE MESAİSİ
MELO'DAN GECE MESAİSİ

MELO'DAN GECE MESAİSİ

Melo bu fotoğrafı paylaştı ve Brezilya basınına patladı.

A+A-

Beşiktaş maçının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Felipe Melo, ülkesinde kendisi ile ilgili yapılan haberlere tepki gösterdi. Gündüz GS TV aracılığıyla Türk spor kamuoyuna seslenen Melo, akşam saatlerinde ise kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden daha çok ülkesine mesajlar gönderdi.

Taraftarların sahaya girmesi nedeniyle tamamlanamayan karşılaşmanın son bölümlerinden bir fotoğrafı paylaşan Melo, bu görsel aracılığıyla, olayları başlatan hareketin kendisinin kırmızı kart gördüğü pozisyon olmadığını kanıtlamaya çalıştı.

Daha oyun devam ettiği sırada sahaya girmeye çalışan taraftarların bulunduğunu belirten ve resimdeki o bölgeyi özellikle işaretleyen sarı kırmızılı futbolcu, fotoğrafı suçu kendisinin üstüne yıkmaya çalışanlara ithaf ettiğini sert sözlerle dile getirdi, daha önce de taraftarların sahaya girdiğini belirterek "Şimdi suçlu ben mi oluyorum?" diye sordu.  

Ülkesinde olayları başlatan isim olarak anılmasına içerleyen Felipe Melo eleştirilerinin odağına Brezilya basınını aldı. "Brezilya basını... resimler taraftarların sahaya çok önce girdiğini açık bir şekilde gösteriyor" diye yazan bir takipçisinin sözlerini alıntılayan Melo, ülke basınının 2010 Dünya Kupası'nda Hollanda'ya yenilerek elenmelerinde de kırmızı kart gördüğü için kendisini günah keçisi yaptığını hatırlattı.

Olayları kendisinin provoke ettiğini ima eden bir habere imza atan Globo'ya yüklenen oyuncu, "Globo sahaya inme olayının suçunu Felipe Melo'ya yüklüyor. Ancak O formasını gösterdiğinde kalabalık çoktan sahaya inmişti" ifadelerini kullanan bir başka takipçisinin sözlerini retweet ederek ülkesine gönderdiği mesajlarını tamamladı. 

Milliyet

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.