1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "MEMLEKET BİTTİ!"
"MEMLEKET BİTTİ!"

"MEMLEKET BİTTİ!"

İsyan etti!

A+A-

Hamitköy’de Alpay Şeytan’a ait Et Pazarı kimliği henüz tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından soyuldu. Şeytan Perşembe günü de mandırasından hayvanların çalındığını vurguladı ve isyanını dile getirdi:

Eniz ORAKCIOĞLU

Hamitköy’de hem hayvancılık hem de kasaplık yapan Alpay Şeytan, Perşembe günü mandrasına gittiğinde çok değerli bir küçükbaş olan Damask cinsi hayvanının kaybolduğunu fark ederek polise haber vermiş ve yapılan incelemeler sonuncunda hayvanın çalındığı ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte diğer küçükbaşların ise sayısını bilmediğinden onlardan da çalınmış olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Şeytan, dün sabah da Kasap Dükkanının soyulduğunu söyledi.

 

“Buzluktan 3 hayvanı çaldılar”

Pazar günleri dükkanı erken kapadıklarını anlatan Şeytan, “Sabah dükkana geldiğimizde kapıların kırık olduğunu gördük. Birinin dükkana girdiğini anlayınca polise haber verdik, polis gerekli incelemelerde bulunduktan sonra hırsızların akşam ön kapının kilidini kırarak dükkana girdiklerini ve arka kapıdan çıktıklarını anladık. Buzluktan 2 oğlak , 1 kuzu toplamda 3 hayvanımı çalan hırsızların, pastırma ve  kömürleri de alıp gittikleri ortaya çıktı. Bunların yanında 4-5 kiloluk ayıklanmış dana ve  tezgahın üzerinde kemiklerinden ayrıştırılarak etleri de çaldılar” dedi.

 

“Memleket bitti”

Toplamda sadece Kasaptan 4 bin 300 TL civarında bir zarara uğradığını belirten Şeytan, mandradan çalınan Damsak cinsi kuzunun da Bin TL civarında olduğunu söyledi. Moralinin oldukça bozuk olduğu gözlemlenen Alpay Şeytan, “Memleket bitti” diyerek isyanını dile getirdi” diye konuştu.

 

“Son dönemlerde hayvan hırsızlıkları arttı”

Hamitköy’de son dönemlerde mandıra hırsızlıklarının arttığını söyleyen Şeytan, “benim başıma bu olaylar geldikten sonra diğer hayvancı arkadaşlardan duyduğum onların mandıralarında da hayvan hırsızlıklarının yaşandığıdır” şeklinde konuştu

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.