1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MEMURDAN ALDIKLARI CEVAP İLE ŞOK OLDULAR
MEMURDAN ALDIKLARI CEVAP İLE ŞOK OLDULAR

MEMURDAN ALDIKLARI CEVAP İLE ŞOK OLDULAR

Bu ne duyarsızlık!

A+A-

 

Surlariçi, Laleli Cami Sokak’ta üç gündür elektrik yok. Karanlıkta kalan vatandaşların sesini duyan da yok. Devrilen elektrik direğini kendi imkânlarıyla düzelttiklerini söyleyen vatandaşlar, arızayı bildirdikleri Elektrik Dairesi’ndeki memurların ilgisizliğinden şikâyet etti. Ucu açık elektrik tellerinden de endişeli olan vatandaşlar,  “Çocuklarımız buralarda oynuyor. Bu arızanın giderilmesi için birinin ölmesi mi bekleniyor?” diye sordu

Lefkoşa, Surlariçi Laleli Cami Sokak’ta iki gece önce elektrik direğinde olan patlama sonucu hem elektriksiz kalan hem de düşen direği kaldırmaları için, Elektrik Kurumu’nu arayarak arızayı bildiren vatandaşlar Elektrik Kurumu’ndaki memurdan, “Arızayı siz giderin” yanıtı aldıklarını söyledi. Bölge sakinleri, kendi imkânlarıyla devrilen elektrik direğini düzelttiklerini, ancak arızanın giderilmesi için sürekli Elektrik Kurumu’nu aramalarına rağmen, görevlilerin halen daha arızayı gidermeye gitmediğini söyledi.

Etrafta ucu açık elektrik tellerinin olmasından endişe duyan bölge sakinleri, “Çocuklarımız buralarda oyun oynuyorlar. Vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmeleri için birisinin ölmesini mi bekliyorlar? Elektrik şakaya mı gelir?” diyerek tepki gösterirken, elektrik kesintisi nedeniyle de buzdolabı içersindeki yiyeceklerinin bozulduğunu ve neredeyse yiyeceksiz kaldıklarını ifade ettiler. Elektrik Kurumu’na Surlariçi bölgesinden aradıklarını söyledikleri an telefonların yüzlerine kapatıldığını belirten bölge sakinleri seslerini yetkililere duyurmaya çalışıyor.

 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.