1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MEMURUN MESAİSİ, DAVUTOĞLU'NUN ZİYARETİ...
MEMURUN MESAİSİ, DAVUTOĞLU'NUN ZİYARETİ...

MEMURUN MESAİSİ, DAVUTOĞLU'NUN ZİYARETİ...

Trafikteki sürücüleri çileden çıkarttı;

A+A-

 

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun Cumhuriyet Meclisi’nde olduğu sırada trafiğin aksaması ve bazı yolların kapalı olması trafikteki sürücüleri çileden çıkarttı.

Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun ziyareti, memurun mesai bitimine denk gelince, trafikteki sürücüler çileden çıktı. Dün saat 15.30’da paydos eden memur evine gitmekte zorluk çekti. Girne Kapısı, Ledra Palace ışıkları ve Şehitler Abidesi önünde sıkışan ve yaklaşık 20 dakika sonra ilerleyen trafikte, korna sesleri durmak bilmedi.

 “Sürücüler isyan etti”

Girne Kapısı önünde seyreden araç sürücüleri, araçlarından inerek, kaldırımda duran polislerin yanına gitti. Polise tepkisini dile getiren vatandaşlar daha sonra araçlarına binip, yollarına devam ettiler. Şehitler Abidesi önündeki polisler, dakikalar sonra araçları yönlendirmeye başladı.

Bazı sürücüler gazetemize şöyle konuştu:

“Bir devlet büyüğü ülkemize geleceği zaman, vatandaş eziyet çekiyor. Yarım saate yakın yolda bekledik. Çocuklar arabanın içerisinde sıcaktan yandı. Herkesin işi gücü var. Trafiği bu kadar aksatmalarının ne anlamı var? Sağda solda polisler duruyor, sözde trafiği kontrol altına alacaklar.”

Haberal Kıbrıslı

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.