1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “MENFAAT SAĞLAMA İŞLERİ”
“MENFAAT SAĞLAMA İŞLERİ”

“MENFAAT SAĞLAMA İŞLERİ”

Kıbrıs Türk Futbol Federayonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın ziyaretini ile ilgili olarak

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım’ın randevu almasına rağmen federasyonu ziyaret etmemesini Kanal Sim’e değerlendirdi. Ziyareti “Menfaat sağlama işleri” olarak nitelendiren Sertoğlu “Biz aradaki gerginliği gidermek için hazırlandık. Ancak aradaki uçurum daha da büyüdü” dedi.

Yapılan yanlışın savunulmaması gerektiğini belirten Sertoğlu, kavganın ve gerginliğin kimseye faydası olmadığını söyledi. Sertoğlu “Bu işi bu hale getiren aracılar var. Kimse kurura bakmasın, yapılan saygısızlığa karşı kurumu savunmak zorundayız” dedi

Sertoğlu: “Menfaat sağlama işleri”

Kanal Sim ekranlarında yayınlanan Öğlen Postası programına açıklamalarda bulunan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu Aziz Yıldırım’ın adaya ziyaretindeki esas nedenin Kuzey Kıbrıs’ın üzerinden menfaat sağlama olduğunu dile getirdi. Sertoğlu “Türkiye’de yapamadıklarını bizim ülkemizde yapmaya çalışıyorlar” dedi.

“Yanlışı savunmanıza gerek yok”

Bu işi bu hale getiren aracıların olduğunu belirten Sertoğlu “Fenerbahçeliler Derneği Başkanı yaptığı açıklamada sayın Akıncı ve Sertoğlu’ndan randevu alınmadı dedi. Asbaşkanı da listede bu ziyaretlerin olduğunu söyledi. Bir dernek başkanı olarak kulüp başkanınızın yaptığı yanlışı savunmanıza gerek yoktur. Başkanınızın savunulacak bir durumu yoktur. Bu büyük bir saygısızlıktır” ifadelerini kullandı.

Randevu almak için birçok kişinin araya girdiğini ancak randevu alınmadığının söylendiğini belirten Sertoğlu “Bu kavgaların, gerginliğin hiçkimseye faydası yoktur” açıklamasını yaptı.
“Bu işlerin bu noktaya gelmemesi için de birilerinin uğraşması lazım” diyen Sertoğlu “Biz aradaki gerginliğin giderilmesi için hazırlandık. Ama ne oldu? Biraz daha geriye gidildi. Aradaki uçurum o kadar daha büyüdü” dedi.

“Kurumun saygınlığını düşünmek zorundayız”

Başında bulundukları kurumun saygınlığını düşünmek zorunda olduğunu söyleyen Sertoğlu “Kimse kurura bakmasın, yapılan saygısızlığa karşı kurumu savunmak zorundayız. Keşke herkes kendi kurumunu bizim savunduğumuz gibi savunsa” şeklinde konuştu.

Tüzük’te sona doğru

Tüzükle ilgili olarak da konuşan Sertoğlu, KTFF’nin geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Genel Kurul’da üyelerin onayını alan tüzüğün son aşamaya geldiğini belirtti. Sertoğlu “Tüzükle ilgili ufak tefek pürüzler vardır. O pürüzlerin giderilmesi için uğraşıyoruz. Heralde önümüzdeki hafta mutlu haberi veririz. Ufak pürüzler giderildikten sonra tüzük Bakanlar Kurulu’na gider. Oradan da Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girer.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.