1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MENTEŞ AZİZ'DEN ŞOK İDDİA!
MENTEŞ AZİZ'DEN ŞOK İDDİA!

MENTEŞ AZİZ'DEN ŞOK İDDİA!

Bulunan para çalınan değil...

A+A-

Kooperatif Merkez Bankası soygununa ilişkin Avukat Menteş Aziz bugünkü mahkemede yine çok suçlamalarda bulundu. Menteş Aziz, polisin ele geçirdiğini açıkladığı paranın bankanın çalınan parası olmadığını ileri sürerek, polisi zanlı ile işbirliği yapmakla suçladı

Kooperatif Merkez Bankası’na ait para taşıma aracı içerisindeki 3 milyon TL’yi aracın önünü keserek çalınması olayıyla ilgili olarak bugün Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkan zanlılar Ramazan Alliş, Mahmut Fırat ve Bilal Çetereisi hakkında 7’şer gün tutukluluk kararı alındı.

Tahkikat polisi soruşturmanın salimen yürütülmesi için mahkemeden zanlıların 8 gün daha tutuklu kalmalarını talep etti, Mahkeme Başkanı İlker Sertbay zanlıların 7 gün tutuklu kalmaları kararı üretti.

Zanlı 1 Bilay Çetereisi’nin avukatı Menteş Aziz, polisin bulduğu 770 bin 500 TL’nin bankaya ait olmadığı iddiasını ortaya atarak, paraların iş dünyasının aktörlerinden alınmış olunabileceğini savundu.

ZANLI 2 AÇLIK GREVİNDE

Menteş Aziz, polisin zanlı 2 Mahmut Fırat ile işbirliği içerisinde olduğu iddiasını ortaya atarak, paraları polisin bulduğu ve zanlı 2’ye verip belirlenen yerlere bırakıldığını ve sonrasında da bulunmuş gibi yapıldığını savundu.

Menteş Aziz, polisin işbirliği yaptığı zanlıya sözler verdiğini iddia ederek, şu anda bu sözlerin tutulmadığını ve zanlının da açlık grevinde olduğunu öne sürdü.

Bu gelişmeler ışığında müvekkilinin serbest bırakılmasını talep eden Menteş Aziz’in bu talebi mehkeme tarafından reddedildi. 

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.