1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MERSİN'DEN KIBRIS'A YÜZECEK
MERSİN'DEN KIBRIS'A YÜZECEK

MERSİN'DEN KIBRIS'A YÜZECEK

Yüzmeyi yeni öğrendi...

A+A-

 

KKTC’ye yatırım çağrısı olacak!

Altınbaş Holding Başkanı, Mersin Anamur’dan Kuzey Kıbrıs’a yüzecek… Atacağı her kulaç

Kuzey Kıbrıs’ın ilk ve en büyük özel sektör yatırımcısı olan Altınbaş Holding, Yavru Vatan’ın kurtuluşunun 40. yılında işadamlarına yatırım çağrısı yapacak. Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Mersin Anamur’dan Kıbrıs Girne’ye beraberlik ve barışın gücüne de dikkat çekmek için, 18 Temmuz’dan 20 Temmuz’a kadar kulaç atacak.
 
Maraton öncesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Vakkas Altınbaş, “Kuzey Kıbrıs’ın Türkiye’ye yüzme mesafesi kadar yakın olduğu gerçeğinden yola çıkarak, işadamlarımızın dikkatini yatırım için çok uzaklara gitmeye gerek olmadığına, Yavru Vatan Kıbrıs’ın da birçok sektör için cazip olduğuna dikkat çekmek istiyorum. Bu nedenle Kıbrıs’a doğru atacağım her kulaç, ekonominin önde gelen aktörleri için de bir yatırım çağrısı niteliği taşıyacak” dedi.

Yüzmeyi yeni öğrendi

Mersin Anamur’dan Kuzey Kıbrıs Girne’ye yaklaşık 40 saat sürecek yüzme maratonunu, özel olarak yaptırılan bir kafes içinde ve dünya rekortmeni olan antrenörü Mert Karabetça eşliğinde gerçekleştirecek. Mersin’den Girne’ye yüzüşünün sağlık sponsorluğunu Kolan Gurup’un üstlendiği Vakkas Altınbaş, bu süre boyunca hiç uyumayacak. Hiç yüzme bilmeyen biri olarak bir yıl önce ders almaya başladığını aktaran Vakkas Altınbaş, “Türkiye’den Kıbrıs’a yüzerek aynı zamanda, yaşı ne olursa olsun bir insanın azmettiği zaman hedefine ulaşmakta hiçbir şeyin engel olamayacağını da göstermiş olacağım” dedi.

Altınbaş Holding hakkında

Temelleri 1950'li yıllarda Mehmet Altınbaş tarafından Gaziantep'te atılan Altınbaş Holding, bugün doğrudan ve dolaylı olarak toplam 4000 kişiye ulaşan istihdamıyla Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden biri olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye'nin lider kurumlarından Altınbaş Holding, 2013 yılını finans sektörü dâhil toplam 7 milyar TL‘lik ciro ile tamamladı.
60 yılı aşkın başarı yolculuğuna Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen holdingi unvanıyla devam eden Altınbaş Holding; bugün enerji, finans, mücevherat, lojistik ve eğitim alanlarındaki markalarıyla birbirinden önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Altınbaş Holding, kuyumculukta; Altınbaş, Assos, Pera, Onsa Rafineri, Onsa İstanbul ve alStone finansta; Creditwestbank Kıbrıs, Creditwestbank Ukrayna, Creditwest Factoring enerjide; Alpet, Atak, Akdeniz Akaryakıt (Alpet Altınbaş Petrol, Opet Petrolcülük ve Akpet Akaryakıt Dağıtım’ın eşit ortaklığı ile kurulmuştur),  lojistikte ise Transal Denizcilik ve Galata Denizcilik ile faaliyet gösteriyor. Altınbaş Holding, Türkiye, Kuzey Kıbrıs ve Ukrayna'daki 25 şirketiyle büyümeye devam ediyor. Türkiye'nin en köklü ve saygın kuruluşlarından biri olan Altınbaş Holding, Kemerburgaz Üniversitesi'yle de eğitim alanında fark yaratan projelere imza atıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.