1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. MERYEM UZERLİ'DEN HAYRANINA DUYGUSAL CEVAP!
MERYEM UZERLİ'DEN HAYRANINA DUYGUSAL CEVAP!

MERYEM UZERLİ'DEN HAYRANINA DUYGUSAL CEVAP!

MERYEM UZERLİ'DEN HAYRANINA DUYGUSAL CEVAP!

A+A-
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuninin eşi olan Hürrem rolinde oynayan süper isim Meryem Uzerli Can Ateş'ten hamile kaldı ve Almanya'ya gitti.Diziyi bırakıp gitmesi hayranlarını çok üzdü. Can Ateş'i iddialara göre yanında istemeyen ünlü isim kızını tek başına büyüteceği öğrenildi

 

Güzel ve sempatik oyucu Meryem Uzerli,kızı Lara ile Can Ateş ile biraraya geldiği söyleniliyor. Bir zamanların muhteşem yüzyıl dizisinin çok sevilen başarılı süper hürremi olan Meryem Uzerli Almanya'ya gitmiş hayranlarını çok derinden üzmüştü. Meryem Uzerli,Can Ateş'e ağır sözler söyledi.

 

Bir zamanların Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem karekterini canlandıran Meryem Uzerli Can Ateş'ten hamile kalıp Almanya'ya gitmiş ve Türkiye'de çok büyük bir yankı uyandırmıştı. Can Ateş'i yanında istememişti. İddialara göre Meryem Uzerli kızını tek başanı büyütme kararı aldığı öğrenildi. Süper isim olan Can Ateş minik Kızının elini İnstagram hesabından paylaştığı öğrenildi.

 

Benzer sorularla sık karşılaştığını belirten oyuncu, şöyle yanıt verdi: “İki insanın sorumluluğu o. Orada konu ‘Ben istemiyorum’ ya da ‘İstiyorum’ değil. Bir hayat gelmeye karar verdi. Allah öyle istedi. Karar belli. Karşıdaki korkuyorsa, o korku onun kalbini ve gözünü kör yapsa da siz güçlü kalın, o hayata ve Allah’a saygı duyun. Sonra her şey çözülür. Lütfen o hayatı öldürmeyin.'' dedi.
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.