1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MESELE CİDDİ... ADAM KARISINI ÖLDÜRDÜ...
MESELE CİDDİ... ADAM KARISINI ÖLDÜRDÜ...

MESELE CİDDİ... ADAM KARISINI ÖLDÜRDÜ...

Soruşturma sürüyor;

A+A-

Şükran Sadrazam’ın 2011 yılı Nisan ayında Kaymaklı bölgesinde bulunan ikametgahının yatak odasında ölü olarak bulunması ile ilgili “Taammüden adam öldürme” suçlamasıyla zanlı olarak tutuklanan Çetin Sadrazam, dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Cürümleri Önleme Şubesi’nde görevli Baş Müfettiş Arslan Coşkun, zanlı Çetin Sadrazam’ın 13 Nisan 2011 tarihinde meydana gelen “Taammüden adam öldürme” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının 20 Şubat tarihinde Akıncılar bölgesinde birinci derece askeri yasak bölgeyi ihlal ederek KKTC’ye geçiş yapmak isterken tespit edildiğini aktaran Coşkun, zanlının tutuklu kaldığı süre zarfında poliste verdiği gönüllü ifadesinde hakkında getirilen tüm davaları kabul ederek suçlarını itiraf ettiğini kaydetti.

Zanlı Çetin Sadrazam hakkında yürütülen soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Zanlının cinayet sonrası Güney Kıbrıs'a yasa dışı yoldan geçmesine yardım eden kişinin de tespit edilip tutuklandığı bildirildi.

Zanlının DNA örneklerinin Türkiye'ye gönderildiği ifade edilirken, meselenin çok ciddi olduğunun altı çizildi ve soruşturmanın salimen devam edebilmesi için zanlının 7 gün daha poliste tutuklu kalması emredildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.