1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MESUT FORMAYI VERDİ, ADA KARIŞTI
MESUT FORMAYI VERDİ, ADA KARIŞTI

MESUT FORMAYI VERDİ, ADA KARIŞTI

Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, İngiltere'de yepyeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!

A+A-

Arsenal ile Chelsea arasında oynanan ve konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile biten Lig Kupası maçı sonrasında formasını Jose Mourinho'ya veren Mesut Özil'in attığı tweet ortalığı karıştırdı.

Mesut müsabaka sonrası "Formamı Mourinho'ya verdim çünkü o dünyanın en iyi teknik direktörü ve benim babam gibi" yazmıştı. Bunun üzerine tartışmalar iki isim üzerine yoğunlaştı: Mourinho ve Wenger...

mesut1.jpeg

Fanatik Arsenalliler, geldiği günden bu yana müthiş destek verdiği Mesut'u eleştirirken, kimileriyse Mesut'u haklı bulmuştu. Tweeti sonradan gören Wenger'in de Mesut'a bozulduğu kulislerde konuşuluyor.

FORMAYI NASIL VERMİŞTİ?

Mourinho, Mesut'un yanına gitti. Chelsea'nin derbiyi deplasmanda kazandığı karşılaşmanın ardından iki eski dost, bir araya geldi.

mesut2.jpeg

Real Madrid'de geçtğimiz sezonlar çalışan ve arası iyi olan Mourinho ile Mesut Özil, karşılaşma sonrasında hasret giderdi. Arsenal'de oldukça iyi işler yapan Mesut Özil, Chelsea'nin başındaki Mourinho'ya formasını verdi.

mesut3.jpeg

Arsenal taraftarları Mesut'un formasını Mourinho'nun aldıuğını görünce acaba yine Portekizli bir acaip harekete imza atacak mı diye arasında konuşmaya başladı. Hatta ekranları başında izleyenler Twitter'dan 'Niye formayı aldı' şeklinde yorumlar yapmaya başladı. Ancak Mourinho, Mesut'a olan saygısı ve sevgisi nedeniyle formayı müzesine götürmek istemişti.

eurosport

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.