1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. METEHAN BİTTİ SIRA LEDRA'DA!
METEHAN BİTTİ SIRA LEDRA'DA!

METEHAN BİTTİ SIRA LEDRA'DA!

Metehan Sınır Kapı'sındaki eylem sona erdi!

A+A-

Motosikletli Rumların bu sabah saat 08.30’da Metehan Sınır Kapısı'nda başlattıkları eylem sona erdi. Metehan Sınır Kapısı’nın Güney Lefkoşa tarafında toplanan yaklaşık 40’ı motosikletli 60 kişinin eylemi yaklaşık 1 saat sürdü.

Eylemin ardından Metehan Sınır Kapısı’ndan geçişler saat 09.30 itibarıyla yeniden başladı.

LEDRA PALACE SINIR KAPISI'NA GEÇTİLER

Rum motosikletliler, Metehan Sınır Kapısı’nın ardından Ledra Palace Sınır Kapısı’na geçerek burada da eylem yaptı. Eylem nedeniyle geçişler bir süre durdu.

Motosikletli Rumlar, dün sınır kapılarında başlattıkları eylemlerini bu sabah Metehan Sınır Kapısı'nın Güney Lefkoşa tarafında sürdürdü.

Metehan sınır kapısında toplanan yaklaşık 40’ı motosikletli 60 kişi, kapıdan geçişleri saat 08.30’da sıralarında durdurdu. KKTC Polisi kapıdan geçişlere izin verirken, Rum eylemciler hem Türk tarafından hem de Rum tarafından geçişleri durdurdu. Bazı araçlar eylemin bitmesini beklerken, bazıları geri döndü.

“İsaak-Solomou’yu Anma İnisiyatifi” tarafından her yıl rutin hale getirilen motosikletli eylemi çerçevesinde, Rum motosikletlilerin sınır kapılarındaki eylemlerini yarına kadar sürdürecekleri kaydedildi.

1501914792.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.