1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Mezar yeri bakan Ersoy'a beklenmedik cevap
Mezar yeri bakan Ersoy'a beklenmedik cevap

Mezar yeri bakan Ersoy'a beklenmedik cevap

Mezar yeri bakan Ersoy'a beklenmedik cevap

A+A-

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, kendisine mezar yeri satın almak isteyince hiç beklemediği bir cevapla karşılaştı.

Sabah'ın ortaya çıkardığı olay şöyle gelişti; Ersoy, bir süre önce, aralarında Ferdi Özbeğen, Ayten Alpman, Yılmaz Ulusoy, Eşref Cerrahoğlu, Hüseyin Bayraktar'ın da olduğu çok sayıda ünlü ismin ve ailenin mezarının bulunduğu Ulus Mezarlığı'ndan kendisine mezar yeri satın almak istedi.

Bunun için 11 yıldır İstanbul Mezarlıklar Müdürlüğü yapan Adem Avcı'yı telefonla arayıp talebini iletti. Ancak Avcı'dan hiç ummadığı bir yanıt aldı. Ersoy'a kendisinin de mezar yeri olmadığını söyleyen Müdür Avcı, "Bülent Hanım hiçbir cenaze ortada kalmaz. Allah gecinden versin, öldüğünüz zaman mutlaka defnedecek bir yer bulunur" yanıtını verdi. Duydukları karşısında çok şaşıran Ersoy, "sosyete mezarlığı" olarak anılan Ulus'tan mezar almaktan vazgeçti.
 
'DİNİMİZDE ŞATAFATA YER YOK'

Ersoy, şunları anlattı: "Dinimizde şatafata yer olmadığı için mezarların gösterişli olmaması gerek. O gün geldiğinde elbet bize de bir yer bulurlar. Adem beyefendi bize bu yaşımızda bir şey daha öğretti."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.