1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MEZARLIĞI KIRSAL ARSA OLARAK VERDİLER!
MEZARLIĞI KIRSAL ARSA OLARAK VERDİLER!

MEZARLIĞI KIRSAL ARSA OLARAK VERDİLER!

Mezarlık da mı kırsal arsa?

A+A-

Paşaköy sakinleri, dağıtılan kırsal kesim arsaları arasında köyün eski mezarlığının da yer aldığını iddia etti.

Özlem Çimendal
Son günlerde ciddi tartışmalara neden olan ve haksız dağıtımlarla gündeme gelen kırsal kesim arazileri konusunda yeni bir skandal ortaya atıldı. 

“Ölüye de saygıları kalmadı”
Gazetemize ulaşan bazı Paşaköy sakinleri, adaletsiz şekilde dağıtımının yapıldığını iddia ettikleri kırsal kesim arazilerinin aynı evden 7 kişiye verilmesinin yanında, köyün eski mezarlığının da kırsal kesim arazileri arasına alınarak dağıtıldığını öne sürerek, “Ölüye de saygıları kalmadı” şeklinde konuştu. 

“Aynı evden 5 kişiye kırsal arazi verildi”
Bir evden 5 kişiye kırsal kesim arazisi dağıtıldığını savunan Paşaköy sakinleri, “Bir evden 5 kişiye arazi verildi. Burada ikamet etmeyen ve yurt dışında yaşayanlara dahi verildi. Bu kadarı da insafsızlık artık 70 yaşındaki insanlara arazi veriliyor” diye konuştular. 

“Dere yatakları hiçe sayıldı, altyapı yok”
Verilen arazilerin hiçbirinin altyapısının olmadığı gibi bölgede bulunan dere yataklarının da arazilerin içerisinde yer aldığını anlatan Paşaköylüler, “Dere yataklarının olduğu yeri kırsal kesim arazisi olarak dağıttılar. Hiçbirinin altyapısı yok” ifadelerini kullandılar. 

“İki ev üst üste oturanlara verilmedi”
Arsaların dağıtımında adaletsizlik yapıldığını savunan Paşaköylüler, “İki ev üst üste oturan ailelere arsa verilmezken, Bir aileden 5 kişiye arazi verdiler. Hatta burada ikamet etmeyenlere dahi verdiler” dedi. 

Yeni Bakış

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.