1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MEZARLIKTAN UYUŞTURUCU FIŞKIRDI
MEZARLIKTAN UYUŞTURUCU FIŞKIRDI

MEZARLIKTAN UYUŞTURUCU FIŞKIRDI

Mezarlıktan uyuşturucu fışkırdı

A+A-

Polisin iki haftadır sürdürdüğü takip sonuç verdi. Narkotik ekiplerinin dün sabahın ilk saatlerinde Girne’de gerçekleştirdiği operasyonda, binlerce uyuşturucu hap ve 1 tabancayla mermiler ele geçirildi.

SUAT KALAY TUTUKLANDI: Polisin uzun süredir takip ettiği Suat Kalay, dün gece Girne’de uyuşturucu zulasının bulunduğu bir yarım inşaata girerken polis tarafından yakalandı. Kalay’ın inşaattaki iki ayrı zulasından toplam 98 uyuşturucu hap ele geçirdi

ANA ZULA İNGİLİZ MEZARLIĞINDA: Polis tarafından sorgulanan Suat Kalay, Girne’nin merkezindeki İngiliz mezarlığındaki zulasının yerini de söyledi. Polis mezarlıkta 22 ayrı şeffaf naylonda toplam 2 bin 218 adet tam, 10 adet kırık mavi renk uyuşturucu hap ele geçirdi

EVİNDEN SİLAH ÇIKTI: Polis Suat Kalay’ın evinde yaptığı aramada ise bir tabanca ile 14 mermi ele geçirdi.  Suat Kalay, dün Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı. Mahkeme Kalay aleyhine 3 gün tutukluluk emri verdi

Devrim DEMİR

Uyuşturucuya karşı başlattığı mücadeleyi sürdürmekte kararlı olan Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri, Girne’de nefes kesen bir operasyon gerçekleştirdi.

Polis, binlerce kişiyi zehirlemeye hazırlanan Suat Kalay’ın 3 ayrı yerdeki uyuşturucu zulasına ulaştı.

Önceki gece başlayan operasyon dün sabah saatlerine kadar devam ederken polis inşaatta, İngiliz Mezarlığı’nda ve zanlının Kalay’ın evinde binlerce hap, tabanca ve mermi ele geçirdi.

Olayla bağlantılı tutuklanan 46 yaşındaki Suat Kalay, dün sabahın erken saatlerinde Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi, Kalay aleyhinde yürütülen soruşturmanın yeni başladığına dikkati çekerek 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Kalay yakın takipteydi

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri, ihbar üzerine harekete geçti ve 15 gündür yakın takibe aldığı Suat Kalay’ı önceki gece Girne’de 15 Kasım Sokak üzerinde inşaatta yakaladı.

Polis ekipleri,  apartman inşaatının giriş kısmında şeffaf naylon içerisinde 4 adet mavi renk uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap; yine aynı inşaatın girişinde bulunan tuğlalar arasına gizlenmiş şeffaf naylon içerinde 94 adet tam; ,bir adet yarım mavi renk uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap ele geçirdi.

Mezarlığı zula yaptı

Zanlı Suat Kalay, sorgusunda polise uyuşturucu hapları zulaladığı yeri gösterdi.

Kalay’ın ikinci zulası yine Girne’de,  İskenderun Caddesi üzerinde İngiliz Mezarlığı olduğu öğrenilmesi üzerine polis harekete geçti.

Binlerce hap mezarlığa gömüldü

Narkotik ekipleri, sabaha karşı İngiliz Mezarlığı’nda yaptığı aramada bir mezara zulalanmış beyaz renk bezlere sarılı 22 adet ayrı şeffaf naylon parçaları içerisinde toplam 2 bin 218 adet tam, 10 adet kırık mavi renk uyuşturucu hap buldu.

1-20170618122010.jpg

Evde tabanca, mermi ve uyuşturucu çıktı

Mahkemem emri ile zanlı Suat Kalay’ın Girne’deki evinde de arama yapan polis ekipleri, birçok emareye ulaştı.

Zanlı Suat Kalay’ın evinde yapılan aramada, beyaz renk bez içerisinde çanta içerisinde bir adet Glock marka tabanca ve bir adet şarjör içerisinde toplam 14 adet 9 mm canlı mermi bulundu.

Polis ayrıca Kalay’ın evinde, yine yatak odası içerisinde bir adet boş 9 mm çapında kovan, elbise dolabı içerisinde 1 adet mavi renk uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap bularak emare aldı.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.