1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MEZUNİYET TÖRENİ 18 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ
MEZUNİYET TÖRENİ 18 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ

MEZUNİYET TÖRENİ 18 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ

Cinsiyet, dil, din, ırk, düşünce ayrılığı ve ekonomik farklılıklar gözetmeksizin büyük özverilerle ...Yakın Doğu Üniversitesi;

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi, ilk mezunlarına törenle diplomalarını verecek.

Mezuniyet Töreni 18 Haziran Çarşamba günü saat 10.00’da Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane salon 4'de yer alacak.

Dekan Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey imzasıyla Yakın Doğu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada,  bugün 6 Eğitim / Öğretim yılını geride bırakan Tıp Fakültesi’nde, Kıbrıs Adasının da ilk tıp mezunlarını veriyor olmanın gururunu yaşadıklarını, bunun YDÜ'nün 25.yıl kutlamalarına denk gelmesinin de ayrıca mutluluk verici olduğu kaydedildi.

Açıklamaya göre Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey yeni hekimlere yönelik mesajında şöyle dedi:

“Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakülte’sinin ilk mezunları sizler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde mezun olan ilk hekimler olarak anılarda yaşatılacaksınız. Erken ve doğru tanı verebilen, uygun tedavi uygulayabilen, çağdaş bilgi birikimine sahip ve yeni teknolojilerden yararlanabilen, kendini yenileyebilme bilincinde iyi hekimlersiniz. Koruyucu hekimlik ve toplum sağlığını ön planda tutan, topluma yönelik eğitici rolü üstlenebilen, araştırmacı, sorgulayıcı ve sevgi dolusunuz.

Cinsiyet, dil, din, ırk, düşünce ayrılığı ve ekonomik farklılıklar gözetmeksizin büyük özverilerle sağlık hizmeti vermeğe hazırsınız. En değerli varlığımız olan sağlığımıza hizmet edecek, hastalara şifa ve umut dağıtacak siz yeni mezun olan hekimlerimiz çağdaş, ilim ve irfan yuvası fakültenizle ömür boyu gurur duyarken bizler de sizlerle gurur duyacağız. Bu uzun ve zor yolda şansınız açık olsun”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.