1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. MİCHAEL KORS, AÇLIĞA SAVAŞ AÇTI
MİCHAEL KORS, AÇLIĞA SAVAŞ AÇTI

MİCHAEL KORS, AÇLIĞA SAVAŞ AÇTI

MİCHAEL KORS, AÇLIĞA SAVAŞ AÇTI

A+A-

Dünyada yaşanan açlık ünlü olmasa da, oyuncu Halle Berry ve tasarımcı Michael Kors’un ünü dünya çapında… Bu iki ünlü isim, dünyadaki açlığa son verme peşindeler.

Bu proje, New York’ta hastalara yemek hazırlayıp eve teslim eden God’s Love We Deliver’in, 20 yıldan fazla bir süredir yönetim kurulu üyeliğini yürüten Michael Kors’un açlık için başlattığı ikinci proje…

Temmuz ayında başlayan projenin daha çok ses getirmesi ve geniş kitlelere ulaşarak açlıkla savaşan çocuklara yardımcı olabilmek amacıyla Kors, #WatchHungerStop etiketiyle insanlara ulaşmayı hedefleyerek yola çıktı.

Michale Kors’un her pembe-altın saatlerinden 1 tane satıldığında, bir çocuğun karnı doyacak. Siz de bu saatlerden edinerek bir çocuğa yardım etmek isterseniz aşağıdaki siteden ulaşmanız mümkün;

http://www.wfp.org/

Kors’un bir diğer yaratıcı fikri ise, sosyal medyaya dayalı… Günya Gıda Günü'nde başlayan bu akım için yapmanız gereken, Michael Kors mağazalarından edinebileceğiz tişörtlerle çekeceğiniz selfie fotoğrafı #WatchHungerStop etiketiyle paylaşmanız... Ne kadar çok fotoğraf paylaşılırsa, o kadar çok çocuğa kişisel olarak yardımda bulunulacak. 

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.