1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Michael Schumacher'den kötü haber!
Michael Schumacher'den kötü haber!

Michael Schumacher'den kötü haber!

Michael Schumacher'den kötü haber!

A+A-

Michael Schumacher'in sağlık durumu nasıl? 2013 yılında kayak yaparken kaza geçiren ve hayatı alt üst olan efsane Formula 1 pilotunun tedavisi gizlilik içerisinde devam ediyor.

Hayranları Schumi'den gelecek iyi haberler bekliyor. Ancak Eski Ferrari başkanı Montezemolo'dan kötü haberler geldi. Montezemolo, "Ne yazık ki haberler iyi değil" dedi.
Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher 2013 yılında geçirdiği kazanın ardından aylarca hastanede kaldı. 2014 yılı Eylül ayından bu yana evinde tedavi gören Schumi'nin tedavisi büyük bir gizlilikle sürüyor.

Zaman zaman Schumacher hakkında olumlu ya da olumsuz bilgiler basına yansısa da ünlü pilotun menajeri haberleri yalanladı.

Hayranları efsane pilottan gelecek iyi haberleri bekliyor. Schumacher ile ilgili son haber Eski Ferrari Başkanı Luca Di Montezemolo'dan geldi. Ünlü Alman Pilot'un Ferrari ile yaşadığı altın yıllarda markanın başında olan Montezomolo, "Haberlerim var, ancak ne yazık ki bunlar iyi haberler değil. Hayat çok garip.'' açıklamasını yaptı.

Schumacher hayranlarını üzen Montezomolo daha fazla ayrıntı vermekten kaçındı.
Ünlü pilotun yürüyemediği ve hafıza sorunları yaşadığı iddia ediliyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.