1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MICHAEL UÇMAK ISTEDI
MICHAEL UÇMAK ISTEDI

MICHAEL UÇMAK ISTEDI

Michael uçmak istedi

A+A-

Alkollü bir şekilde Girne’den Lefkoşa’ya doğru yola çıkan 28 yaşındaki öğrenci, Boğazköy’ü geçip Gönyeli çemberine doğru aşırı süratli ve dikkatsiz şekilde ilerlediği esnada yönetimindeki aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Michael Oyaniye isimli öğrencinin kontrolünü kaybettiği KN 745 plakalı araç önce anayol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı, daha sonra yol içerisinde bir süre ilerledikten sonra durdu. Olay esnasında büyük çapta maddi hasara uğrayan KN 745 plakalı arabanın başka bir araca çarpmaması ve karşı şeride geçmemesi ise olası bir faciayı önledi.

Küçük bir de yangın çıktı

Polisten alınan bilgiye göre, dün saat 18.30 sıralarında Girne Lefkoşa anayolunda meydana gelen kazadaki araç sürücüsü Michael Oyaniye alkollüydü. Kaza esnasında KN 745 plakalı aracın çelik bariyerlere çarpması sonucu etrafa yayılan kıvılcımlardan yol kenarındaki kuru otların tutuşması sonucu ufak çaplı bir de yangın çıktı. Yangın, Lefkoşa İtfaiyesinin kısa sürede olay yerine gitmesi sonucu fazla büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Sürücü büyük şok yaşadı

Büyük bir şans eseri kazadan burnu bile kanamadan kurtulan araç sürücüsü yaşadığı olayın şokunu uzunca bir süre üzerinden atamadı. Kaza yerine giden Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tahkikat Şubesi’ndeki görevli memurların, gerekli ölçümleri yapmasının ardından ifadesine başvurulan sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı. Alkollü olarak direksiyon başına oturan ve ölümün kıyısından dönen sürücü ve kaza hakkında polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.