1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜLER
MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜLER

MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜLER

Lefkoşa, Girne, Gazimağusa ve Güzelyurt’ta ... Cindy, Zagor ve Venüs eşliğinde didik didik etti

A+A-

Polis dün, eğitilmiş köpekler Cindy, Zagor ve Venüs eşliğinde pansiyonları didik didik etti

Polisin son günlerde başlattığı ‘Huzur Operasyonları’ büyük bir başarı ile devam ediyor. Üniversitelerde yapılan aramalardan sonra, dün gece polis ekipleri; Lefkoşa, Girne, Gazimağusa ve Güzelyurt’ta geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde eğitilmiş köpekler Cindy, Zagor ve Venüs eşliğinde pansiyonları didik didik eden polis, uyuşturucunun yanı sıra, suç aletleri aradı. Ayrıca, pansiyonlarda konaklayanların izin belgelerini kontrol etti.

Mide bulandıran görüntüler

Ortaya çıkarılan suçlarla ilgili açıklama yapılmazken, pansiyonlarda sağlıksız ve çok çirkin görüntülerle karşılaşıldı. Operasyon kapsamı çerçevesinde, Bet Ofisler de denetlendi. Denetleme sırasında, kimlik kontrolü yapılarak yasa gereğince 21 yaşın altında müşteri olup, olmadığına bakıldı.

Gece kulüpleri de denetlendi

Huzur operasyonununa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi, Adli Şube ekipleri ve Trafik ekipleri katıldı. Asayiş ekipleri, başkentteki tüm pansiyonları, internet kafeleri, kahvehaneleri, bet ofisleri, kumarhaneleri ve Lefkoşa ile civarındaki gece kulüplerinde kontrol gerçekleştirdi. Trafik ekipleri ise araçlarda detaylı arama yaptı.

Çok sayıda alkollü sürücü...

Huzur operasyonuna saat 19.00’da başlayan ve 24.00’e kadar sürdüren trafik ekipleri; arabaların bagajları, arka koltuklarını kontrol etti, sürücülere alkol testi yaptı. Yapılan kontrollerde çok sayıda alkollü sürücü tespit edildi. Cürümleri Önleme Şubesi ve Adli Şube ekipleri ise pansiyonlar, kahvehaneler ve internet kafeleri denetledi.

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekipleri, artan suçlar nedeniyle Lefkoşa’da dün akşamüzeri saat 17:00’dan başlayıp gece saat 23:00’a kadar süren bir “Huzur Operasyonu” düzenledi.

ho.jpg

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı “Adli Şube”, “Cürümleri Önleme Şubesi” “Trafik Şubesi” ve “Siyasi Şube” ekipleri, yollarda araçları durdurup tek tek kontrol ederken, gece kulüpleri ve kumarhanelere de kontrol amaçlı baskınlar düzenledi.

Birçok ekibe bölünen polisler, gerçekleştirilen huzur operasyonunda yatı evleri ve pansiyonlarda da sıkı denetimler yaptı.

Baskın yapılan işletmelerde gerekli evrakların tamam olup olmadığı incelendi.

Kaçak işçiden kanunsuz maddeye kadar…

Polis, Çalışma Dairesi Müdürlüğü’ne bildirmek amacıyla işyerlerinde çalışanların “kimlik”, “pasaport” ve “çalışma izini” gibi evraklarını kontrol etti. Bu çerçevede kaçak işçi de arandı.

İşçilerin kaldığı yerlerin insani koşullar taşıyıp taşımadığı da kontrol edildi.

Polis, Lefkoşa Surlar içinde tenha ve karanlık sokaklarda dolaşan kişilerin de üzerlerini arayarak, kimlik ve izin belgelerini kontrol etti.

Trafik şubesi de 17:00’da başlayıp, gece saat 23:00’a kadar kontroller yaptı ve kurallara aykırı araç kullanan birçok kişiyi rapor etti.

Kontrol edilen araçlarda ayrıca uyuşturucu ve kanuna aykırı delici, kesici, yaralayıcı maddeler arandı.

Geçekleşen huzur operasyonu çerçevesinde, arama yapılan araçlarda kırıcı, delici veya bir silah rastlanmaması da sevindirici karşılandı.

 

Diyalog/YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.