1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Mide bulandıran olay!
Mide bulandıran olay!

Mide bulandıran olay!

Mide bulandıran olay!

A+A-

4 erkeğin 14 yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulunması, işkence yapması ve o anları internette yayınlaması Rusya'yı karıştırdı.

Rusya'da yaşanan skandal olayda, "iyi ailelere" mensup olduğu iddia edilen 4 genç erkek, 14 yaşındaki bir kız alkol alınan bir partide cinsel saldırıda bulundu. Olay anının internette de paylaşılması üzerine, polis genç kızın psikolojik olarak travma yaşadığını belirtti.
Dört erkeğin genç kızı soyduktan sonra cinsel tacizde bulunmanın yanı sıra çeşitli objelerle genç kıza tecavüz ettikleri de belirtildi. Kıza tecavüzün gerçekleşmeden önce votka katılmış bir içki içirildiği de açıklandı.

Rusya'nın Pskov şehrinde gerçekleşen saldırıdan sonra tutuklanmayan çocuklar, fotoğraflar internette yayınlanıp ülke çapında tepki çektikten sonra polis tarafından gözaltına alındılar.

Tutuklanan çocuklar Rus yasalarına göre hapse atılamıyor, ancak Putin'in çocuk konusundaki ombudsman'ı Pavel Astakhov örnek teşkil edecek cezaların verilmesini talep etti.

Yayınlanan fotoğraflardan birinde mağdur genç kızın çırılçıplak soyulduğu ve gülümseyen bir kız ile dört erkeğin yanında olduğu görülüyor.

Bir diğer fotoğrafta ise genç kızın suratını kapattığı görülüyor.

--1764907.jpeg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.