1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MIDNIGHT İSİMLİ GECE KULÜBÜNE BASKIN
MIDNIGHT İSİMLİ GECE KULÜBÜNE BASKIN

MIDNIGHT İSİMLİ GECE KULÜBÜNE BASKIN

Lapta’da faaliyet gösteren Midnight isimli gece kulübünde bu sabah saat 01.00 sıralarında toplam üç kişinin para karşılığında fuhuş yapmak konusunda anlaşarak fuhuşa teşvik ve fuhuş yolu ile kazanç temin etmek suçunu işlediği bildirildi.

A+A-

FUHUŞA TEŞVİK VE FUHUŞ YOLU İLE KAZANÇ TEMİN ETMEK

Lapta’da faaliyet gösteren Midnight isimli gece kulübünde bu sabah saat 01.00 sıralarında  toplam üç kişinin para karşılığında fuhuş yapmak konusunda anlaşarak fuhuşa teşvik ve fuhuş yolu ile kazanç temin etmek suçunu işlediği bildirildi.

Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada ülkenin çeşitli bölgelerinde hırsızlık, fuhuş ve yangın olayları meydana geldi.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK

Gazimağusa’da mayıs ayında M.K (E-38) isimli şahıs, müstahdemi olduğu iş yerine ait tahsil ettiği toplam 10 bin TL nakit parayı çaldı.

Polisin M.K’yi aradığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HIRSIZLIK

Lefkoşa Yeni Sanayi Bölgesi’nde 5 Haziran’da M.K (E-35) isimli bir kişi bir inşaat şirketine ait toplam 400 kilo ağırlığındaki muhtelif ebatlardaki inşaat demirlerini çaldı.

M.K. tutuklandı.

YALAN BEYANLA MAL TEMİNİ

Gazimağusa’da dün E.T (E-35) ve H.K (E-25) Azita Abbasmosleh'a ait (K-45) satılık aracı, bir bankaya yapmış oldukları kredi müracaatları onaylanmadığı halde onaylanmış olarak gösterip aracı E.T adına devraldılar.

Söz konusu şahıslar tutuklandı

Gemikonağı'nda A.V (E-22), Gülten Safa'ya ait ikametgahın ana giriş kapısının pencere camını kırıp açarak içeriye girdi ve evden play station, iki kumanda, on adet oyun cd,  iki adet el yapımı maket gemi çaldı.

İKİ YERDE YANGIN

Tepebaşı’nda biçerdöverden çıkan kıvılcım sonucu dün yangın çıktı. Yangın, itfaiye ve orman dairesi ekipleri tarafından söndürülürken, bir şahsa ait 3 dönüm biçilmemiş arpa, 3 dönüm biçilmemiş buğday ve 7 dönüm anız tamamen yandı.

Öte yandan, dün Lefkoşa’da Şht Hüseyin Ruso Sokak Öztek Apartmanları arkasında tespit edilemeyen bir neden dolayı yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, iki şahsa ait paintball alanı içerisindeki 2 dönüm kuru ot, 9 adet rulo balya, 10 adet elektrik kablo makarası, 15 adet büyük kamyon lastiği, 200 metre branda tamamen yandı.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.