1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİLLETVEKİLİ, HAYAT KADINI MÜŞTERİSİ OLDUĞUNU AÇIKLADI!
MİLLETVEKİLİ, HAYAT KADINI MÜŞTERİSİ OLDUĞUNU AÇIKLADI!

MİLLETVEKİLİ, HAYAT KADINI MÜŞTERİSİ OLDUĞUNU AÇIKLADI!

Milletvekili Hayat Kadını Müşterisi Olduğunu Açıkladı...

A+A-

 

Avrupa Komisyonu’nun “Cyprus Stop Trafficking” örgütünün işbirliğinde Çarşamba günü düzenlediği etkinlikte DİSİ Milletvekili ve Avukat Rikkos Mappuridis’in, fuhuşa meşruiyet kazandırılması ve insan ticaretine (trafficking) karşı yasal düzenleme yapılmasını isterken, kendisinin de hayat kadını müşterisi olduğunu açıklayarak sansasyon yarattığı haber verildi.

Politis; “Milletvekili Hayat Kadını Müşterisi Olduğunu Açıkladı... Fuhuşa Yasal Düzenlemeden Yana Tavır Takınan Rikkos Mappuridis’in Cinsel Hizmet Satın Aldığı İtirafına Çeşitli Yorumlar” başlıklı haberinde, Mappuridis’in itirafının kimileri tarafından “cüret”, kimileri tarafından da gerçeği söyleyip riyakarlık yapmadığı için “cesaret” diye nitelendirildiğini yazdı.

Gazete, Mappuridis’in yorumlanan sözlerini okurlarına şöyle aktardı:

“İlk taşı, günahsız olanınız atsın. Bütün erkekler olarak hepimiz veya çoğu erkek müşteri olduk. Bu tür kişisel tecrübem, yeni yasa tahtında, şudur ki: Erotik türde hizmetten yararlanmak isteyen herkes, bu hizmetten yararlanma şartlarının, istismar haline gelmemesi için çok dikkatli olması gerekir.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.