1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİLLETVEKİLİ LEFKOŞA'DA KAZA GEÇİRDİ!
MİLLETVEKİLİ LEFKOŞA'DA KAZA GEÇİRDİ!

MİLLETVEKİLİ LEFKOŞA'DA KAZA GEÇİRDİ!

4 araca çarparak durabildi!

A+A-

RÖGAR KAPAĞININ KIRILMASI ÜZERİNE ARACININ TEKERLEĞİ ÇUKURA DÜŞEN ANGOLEMLİ’NİN KULLANDIĞI ARAÇ KONTROLDEN ÇIKARAK 2 OTO GALERİDEKİ 4 ARACA ÇARPTI

ANGOLEMLİ KAZAYI YARA ALMADAN ATLATTI

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Gazimağusa Milletvekili Hüseyin Angolemli, bu sabah Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı bölgesinde kaza geçirdi.

Cumhuriyet Meclisi’ne gitmek üzere Gazimağusa’dan Lefkoşa’ya gelen Angolemli’nin kullandığı araç, başkentin Küçük Kaymaklı yönünden girişindeki trafik ışıklarından 30 metre kadar ileride, bir rögar kapağının üzerinden geçerken kapağın kırılması sonucu çukura düşerek kontrolden çıktı.

Kaza sırasında araç, bölgedeki iki oto galeride sergilenen araçlardan 4’üne çarparak durabildi.

Kazada Hüseyin Angolemli yara almazken, araç hasar gördü.
TAK muhabirinin Polis Basın Subaylığı’ndan aldığı bilgiye göre, Hüseyin Angolemli yönetimindeki HG 605 plakalı araç, bu sabah saat 10.30’da Şht. Mustafa Ruso Caddesi’nde güney yönünde ilerlerken rögar kapağının üzerinden geçerken kapak kırıldı.

Rögara düşen araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolun solunda iki oto galeriye ait 4 araca hasar vererek durabildi.

TAK muhabirinin görüştüğü TDP Milletvekili Angolemli ise, araçta tek başına olduğunu ve altyapı sorunlarının yol açtığı bir kaza geçirdiğini belirterek, “Orada bir de durak vardı, iyi ki durakta öğrenci yoktu. Bana bir şey olmadı, ama arabamın tekerleği ve rimsi (jantı) parçalandı” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum