1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİLLİ EĞİTİM BAKANI KEMAL DÜRÜST’E ZİYARET
MİLLİ EĞİTİM BAKANI KEMAL DÜRÜST’E ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM BAKANI KEMAL DÜRÜST’E ZİYARET

Öğrenci sayısının yanı sıra kaliteyi arttırmak, dünyada yer edinmek için de çalışılması gerek...

A+A-

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Asim Vehbi ve GAÜ Rektörü Sadık Ülker, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst’ü ziyaret etti.

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Dürüst’ü yeni görevinde başarılar dilemek için ziyaret ettiklerini belirterek,  “Sizi heyecanla bekliyorduk çok sevindik her konuda destekçiniziz” dedi.

GAÜ hastanesinin 1. etap inşaatının tamamlandığını ifade eden Akpınar, Dürüst’ü Cuma günü gerçekleştirilecek 2. etap temel atma törenine davet etti.

DÜRÜST

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, GAÜ’nün başarılarını yakından takip ettiğini kaydederek, GAÜ’nün uluslararası başarılarının KKTC’nin dünyaya açılan penceresi olduğunu söyledi.

KKTC’yi eğitim adası yapmak için birlikte yola çıktıklarını ifade eden Dürüst, şuan 100 bin öğrenci hedefinin hayal olmadığı bir noktaya gelindiğini belirtti.

Dürüst, öğrenci sayısının yanı sıra kaliteyi arttırmak, dünyada yer edinmek için de çalışılması gerektiğinin altını çizdi.  Dürüst, atılan her adımın ülkeye yapılan yatırım olduğunu kaydederek, eğitim kurumlarının önünü açmak için her türlü katkıya hazır olduğunu ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.