1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİMAR OLACAKTI
MİMAR OLACAKTI

MİMAR OLACAKTI

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Furkan Kılıç, Doğanköy’de geçirdiği feci kazada hayatını kaybetti

A+A-

Onur ULAĞ

Kuzey Kıbrıs dün güne, Girne’ye bağlı Doğanköy’de meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Furkan Kılıç’ın acı haberiyle uyandı. Furkan Kılıç’ın vedasıyla birlikte 2018’in ilk dört ayında trafik canavarına verilen kurban sayısı 11 oldu. Kuzey Kıbrıs’ta geçtiğimiz 2017 yılında 37 kişi trafik kazaları sonucu yaşamını yitirmişti.

Girne’ye bağlı Doğanköy’de meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki Furkan Kılıç hayatını kaybederken, yanında yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Mertcan Zaimoğlu da ağır yaralandı. GAÜ’de İç Mimarlık Fakültesi öğrencisi olan Kılıç’ın ülkemize eğitim için Türkiye’nin Gümüşhane ilinden geldiği öğrenildi.

Doktorların çabası sonuçsuz kaldı

Kılıç’ın yaşamını yitirdiği kaza dün sabah 01.30 sıralarında Doğanköy’de Zeytinli Sokak’ta meydana geldi. Kaza, yönetimindeki HG 596 plakalı salon araçla seyreden Kılıç’ın direksiyon hakimiyetini kaybedip, yolun solundan çıkıp önce yol kenarındaki bordür taşına, ardından da tarlaya girerek zeytin ağacına çarpması sonucu gerçekleşti. Kaza sonucu yaralanan Furkan Kılıç ile aracında yolcu olarak bulunan Mertcan Zaimoğlu ağır yaralanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kılıç, yoğun bakım servisinde saat 04.45’te yaşamını yitirdi. Yaralı Mertcan Zaimoğlu’nun tedavisinin ise devam ettiği belirtildi.

Arkadaşıyla eve dönüyordu…

Aslen Gümüşhaneli olan Kılıç’ın, ailesiyle Doğanköy’de yaşadığı, gece eğlenceden döndüğü ve eve giderken kaza yaptığı öğrenildi.  GAÜ’de İç Mimarlık 3.Sınıf öğrencisi olan Kılıç’ın ölümüyle KKTC’de bu yıl meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükseldi.

Kılıç’ın yapılan otopsi neticesinde kafa kemiklerinde kırık, beyin kanaması, iç organlarında yaralanma neticesinde hayatını kaybettiği kaydedildi. 

Haber Kaynağı: Diyalog Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.