1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİNİK BERAT İÇİN UZANAN YARDIM ELİ
MİNİK BERAT İÇİN UZANAN YARDIM ELİ

MİNİK BERAT İÇİN UZANAN YARDIM ELİ

Yardım eli uzatıldı;

A+A-
 
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, bir açıklama yaparak, Vakıf Mütevelli Heyeti’nin Berat Şakacı’nın ameliyatı için ilk etapta gereken 30 bin TL’nin ödenmesi yönünde karar aldığını, bu kararın 11 Temmuz’da aileye bildirildiğini kaydetti.
 
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “24 Haziran 2014 tarihinde Berat Şakacı’nın annesi Nesrin Şakacı vakfımıza gelerek bizleri çocuğunun hastalığı konusunda bilgilendirmiştir. İletilen tetkik raporları doğrultusunda Berat Şakacı’nın vakıf üyesi kaydı gerçekleştirilmiştir” denildi.
 
Açıklamada, “26 Haziran tarihinde Kıbrıs’taki doktorunun önerisi doğrultusunda Türkiye’deki bir hastaneden ileri tetkik ve görüş alınması için, vâkıfımızın üyelerine, sevk kapsamında rutin olarak verdiği harcırahı, Berat Şakacı’nın ailesine de vermiştir. Doktor tarafından alınan ameliyat kararı doğrultusunda ilk etapta ödenmesi gereken 30,000 (otuz bin) Türk lirası tutarını aile, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’ndan talep etmiştir. Bu meblağın gereken belgeler karşılığında operasyonun gerçekleşeceği hastaneye ödeme yapılmasına Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından karar verilmiştir. Vakıf tarafından alınan ödeme kararı 11 Temmuz’da aileye bildirilmiştir” ifadesi kullanıldı.
 
Açıklamada, 2001 tarihinde kurulan Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın, duyarlı halktan aldığı desteklerle kanser hastalığı ile savaşan çocuklara maddi manevi destek olduğu ve olmaya devam edeceği belirtildi.
 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.