1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİNİK ECEM ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
MİNİK ECEM ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

MİNİK ECEM ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

1.5 yaşındaki kız çocuğu ölümden döndü!

A+A-

Akciğerine havuç parçası takılması nedeniyle nefes alamayan 1,5 yaşındaki bir çocuk, polis ile sağlık ekiplerinin zamana karşı yarışıyla hayata tutundu

Mehmet KARA

Alayköy’de, dün öğlen saatlerinde, akciğerine havuç parçası takılması nedeniyle nefes alamayan 1,5 yaşındaki bir çocuk, ölümden döndü. Sema ve Tufan Ulaş çiftinin üç kızından en küçüğü olan 1,5 yaşındaki Ecem Ulaş; polis ile sağlık ekiplerinin çabası sayesinde hayatta kaldı.

İddiaya göre olay, dün saat 15.00 sıralarında yaşandı. Anne Sema Ulaş, çocuğunu salonda nefessiz kaldığını görünce vakit kaybetmeden çocuğunu kucağına aldı, Alayköy Polis Karakolu’na giderek yardım istedi.

Polis ekibi, hemen durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi, ardından zaman kazanmak için kendinden geçen Minik Ecem’i annesiyle birlikte polis aracına bindirdi.

Hayati tehlikesi yok

Zamana karşı yarışan polis ekibi, yolun yarı kısmında ambulansı karşıladı ve Minik Ecem ambulansa sevk edildi.

Araçta bulunan Alayköy Polis Karakolu Amiri ile bir polis memuru, ambulansın daha erken varması için hastaneye kadar eskortluk yaptı.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alınan Minik Ecem’in akciğerine havuç parçası takılması nedeniyle nefes alamadığı anlaşıldı.

Hayati tehlikesi bulunmayan Minik Ecem, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Çocuk Servisi’nde müşahede altına alındı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.