1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Minik Hamza'nın ardından acı paylaşım
Minik Hamza'nın ardından acı paylaşım

Minik Hamza'nın ardından acı paylaşım

Minik Hamza'nın ardından acı paylaşım

A+A-

4 aylık bebeğini kaybeden Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun twitterdan paylaştığı fotoğraf yürekleri burktu.

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve eşi Julia Looman, hayatını kaybeden 4 aylık oğulları Hamza’yı mezarı başında ziyaret etti. Acılı çift bebeklerinin mezarı başında çekilen fotoğrafı ise sosyal medyada paylaştı.

Beyin kanaması  geçiren bebeğini kaybeden Kenan Sofuoğlu, Hamza bebeğin toprağa verilmesi sonrası Akyazı’nın Kuzuluk semtindeki evlerinde taziyeleri kabul etti. Kenan Sofuoğlu ve eşi Julia Looman daha sonrda bebeklerinin mezarını ziyaret etti.

Sofuoğlu ailesi Hamza bebeğe dua ettikten sonra acılı günlerinde yanlarında olan yakınları ve devlet büyüklerine teşekkür ettiler. Mesaj hem Türkçe  hem İngilizce olarak paylaşıldı.

Mesajda şöyle denildi:

“Bu acı günlerimizde bizi yalnız bırakmayan, telefonlarıyla ve ziyaretleriyle taziyelerini ileten desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanım, Başbakanım, Devlet Bakanlarım, Diyanet İşleri Başkanım, Devlet Büyüklerim, Dostlarım, Sevenlerim, Akrabalarım, mesajlarıyla ve dualarıyla bize sabır ve başsağlığı dileyen herkese teşekkürü borç bilirim.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.