1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ‘MİNİK SERÇE’DEN ESKİ SEVGİLİ İTİRAFI
‘MİNİK SERÇE’DEN ESKİ SEVGİLİ İTİRAFI

‘MİNİK SERÇE’DEN ESKİ SEVGİLİ İTİRAFI

‘MİNİK SERÇE’DEN ESKİ SEVGİLİ İTİRAFI

A+A-

Minik serçe Sezen Aksu, önceki akşam Harbiye Açıkhava’da verdiği konserde “Eski sevgilim Önder Fırat’a 15 kilo verdirdim. Adam açlıktan ölüyordu. Şimdi jilet gibi” diyerek herkesi güldürdü.Sezen Aksu, önceki akşam BKM organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde muhteşem bir konsere imza attı. İşte konserden notlar:

- Ünlü sanatçı konserine Gülümse şarkısıyla başladı. Sezen Aksu, ‘‘Masum Değiliz’ parçasını seslendirirken duygulanarak ‘Her insan suça, günaha meyillidir ama ilahi adalet vicdandır’ dedi.

- Sahneye davet ettiği Emel Müftüoğlu ile skeç tadında bir sohbete imza atan Sezen Aksu, eski sevgilisi Önder Fırat’la ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Müftüoğlu’nun, Sezen Aksu’nun et ürünleriyle arasının pek iyi olmadığını söylemesi üzerine ünlü sanatçı “Önder komşuya giderdi sizde et var mı diye. Dışarıdan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama adam hayal kırıklığına uğradı. Adam açlıktan ölüyordu. Bana geldiğinde 95 kiloydu, 80’e indirdim. Hala jilet gibi dolanıyor ortalarda” diyerek herkesi güldürdü.

- Protokolde şarkıcı Tuğba Özerk’i gören Sezen Aksu, Fatih Cesur ile nişanlanan Özerk’e “Kız yine mi evlendin. Bende öyle yaptım, hep evlendim. Sonra ne oldu dersen kader...” sözleriyle espri yaptı.

- Üç kez bis yapan Sezen Aksu, Kavaklar parçasının finalinde ‘Metin Altıok’un, Uludere’nin, Robowski’nin ruhuna gitsin’ dedi. Aksu dinmeyen alkışlarla ‘Rakkas’ parçasıyla geceyi sonlandırdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.