1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİNİKLER MEHMET ÇOBAN’I ANDI
MİNİKLER MEHMET ÇOBAN’I ANDI

MİNİKLER MEHMET ÇOBAN’I ANDI

Gönyeli Spor Kulübü’ne yıllarca hizmet eden merhum Mehmet Çoban’ı anıldı.

A+A-

Gönyeli Kaptan Erbay Spor Kompleksi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenen dörtlü futbol turnuvasında minik futbolcular, Gönyeli Spor Kulübü’ne yıllarca hizmet eden merhum Mehmet Çoban’ı andı.
Kaptan Erbay Futbol Okulu’nun yanı sıra Ağırdağ, Doğancı ve Denizli arı ve minik takımlarının katıldığı turnuvada çok çekişmeli karşılaşmalar yer aldı.
2001 doğumluların katıldığı minikler turnuvası finalinde Kaptan Erbay ile Ağırdağ takımları yenişemeyerek, 3-3 berabere kaldı. Üçüncülük maçında ise Doğancı, rakibi Denizli’yi 4-0 yendi. Miniklerde Kaptan Erbay ile Ağırdağ şampiyon olurken, Doğancı üçüncü, Denizli de dördüncü oldu.
2003 ve daha sonraki yıllarda doğan Arılar turnuvasında ise Kaptan Erbay, finalde rakibi Ağırdağ’ı 4-0’la yenerek şampiyon olurken, Ağırdağ ikinci sırada yer aldı. Üçüncülüğü ise Doğancı, rakibi Denizli’yi 3-0 yenerek elde etti.
Turnuvadan sonra Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mustafa Arabacıoğlu, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ve Çoban ailesi, takımlara ödüllerini takdim etti.
Çoban ailesi, merhum Mehmet Çoban’ın son üç yıldır, yıllarca hizmet verdiği kulübü Gönyeli tarafından anılmadığını belirterek, tepkilerini dile getirdiler.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.