1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. MİRANDA KERR, FENA KANDIRDI!
MİRANDA KERR, FENA KANDIRDI!

MİRANDA KERR, FENA KANDIRDI!

Ünlü manken fotoğraf paylaşım sitesindeki 2 buçuk milyon takipçisini 'kandırmakla' suçlanıyor.

A+A-

Instagram'da en aktif ünlülerden biri olan manken Miranda Kerr, yaklaşık bir yıl arayla paylaştığı iki fotoğraf yüzünden eleştiri oklarının hedefinde. Bunun nedeni ise 30 yaşındaki Kerr'ın sosyal medyada bile photoshop'lanmış fotoğraflar kullandığı iddiası.

kerr1.jpg

şleri nedeniyle Japonya'da bulunan Kerr, 13 Kasım'da bu yıla kadar kendisinin de yer aldığı Victoria's Secret defilesine çıkacak meslektaşlarına yazdığı "en iyi dileklerim ve sevgilerimle" notuyla birlikte bu kareyi paylaştı. Geçen yıl Doutzen Kroes ve Alessandra Ambrosio'yla birlikte aynı firmanın defilesinde çekilen bu kareyi gören dikkatli hayranları da işte o andan itibaren Kerr'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

kerr3.jpg

Çünkü, Kerr aynı kareyi tam bir yıl önce yani 8 Kasım 2012'de de paylaşmıştı. O pozda Kerr, normal bir görüntüye sahipti. Ancak bir yıl sonra paylaştığı aynı karede ise bel ve karın bölgesi photoshop'la inceltilmiş neredeyse orijinal karenin yarısı kadar bir beden ölçüsüne sahip olmuştu.

kerr4.jpg

Bir hayranı üyesi olduğu moda formunda bu duruma eleştirince de konu basına yansıdı. Pek çok kişinin gözünden kaçan bu ayrıntıyı fark eden hayranı nedeniyle başlayan eleştiri yağmuruna Miranda Kerr'den de yanıt geldi. Ünlü manken fotoğrafın photoshop'lanmış olduğunun farkına varmadığını" belirtti.

kerr5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.