1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİ EVDE HIRSIZLIK YAPTI!
MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİ EVDE HIRSIZLIK YAPTI!

MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİ EVDE HIRSIZLIK YAPTI!

Gazimağusa’da misafirliğe gittikleri evden,

A+A-

Gazimağusa’da misafirliğe gittikleri evden cep telefonu çalan iki kişi tutuklandı.

Girne’deki bir bet ofisinin mutfağında personele ait dolaptan 200 Euro çalan bir kişi de polis tarafından tutuklanırken, İskele’deki bir hırsızlık suçundan poliste tutuklu bulunan bir kişinin yeni suçları ortaya çıkarıldı.

Polis basın bülteninden derlenen bilgilere göre, Gazimağusa’da 22 Ekim gecesi Nidai Yıldız’ın evine misafirliğe giden R.K.(E-25) ve M.K. (E-39), Samsung Note-3 model bir cep telefonu çaldı. Hırsızlığın polisin bilgisine gelmesi üzerine söz konusu iki kişinin tutuklandığı ve haklarındaki soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Girne’deki bir bet ofise önceki gün müşteri olarak giden R.T. (E-26) ise, mutfaktaki personel dolabından Hasan Özgen’e ait cüzdandan 200 Euro nakit para çaldığı gerekçesiyle tutuklandı.

Öte yandan İskele’de geçtiğimiz gece meydana gelen hırsızlık olayından dolayı poliste tutuklu bulunan M.Y’nin (E-39) ileri sorgulamasında başka suçları ortaya çıkarıldı.

Zanlının 26 Ekim’de İskele’de Gray Lines’a ait evden televizyon ve komutasını; ekim ayı içerisinde Ülker Efe’ye ait evden televizyon; 24-27 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bodo Steinke’e ait evden ise 7 bin TL ve 1500 Euro nakit para çaldığı tespit edildi.

Zanlıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.