1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. MİSS KUZEY KIBRIS İLE BAY KUZEY KIBRIS YARIŞMALARINA BAŞVURULAR BAŞLADI
MİSS KUZEY KIBRIS İLE BAY KUZEY KIBRIS YARIŞMALARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

MİSS KUZEY KIBRIS İLE BAY KUZEY KIBRIS YARIŞMALARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Hasılatı Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacak olan 27’nci Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması ile 16’ncı Bay Kuzey Kıbrıs yarışması için başvuru alınmaya başlandı.

A+A-

KOCAİSMAİL: “GENÇLERİN İÇERİYE GİRMESİ İLE DE O FOBİ KALKTI”

Hasılatı Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacak olan 27’nci Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması ile 16’ncı Bay Kuzey Kıbrıs yarışması için başvuru alınmaya başlandı.

Miss Kuzey Kıbrıs ile Bay Kuzey Kıbrıs yarışmalarının finali Kanser Hastalarına Yardım Derneğinin kuruluşunun 20’nci yıldönümüne denk gelen 24 Temmuz Çarşamba günü Golden Tulip Otelinde yer alacak.

Miss Kuzey Kıbrıs ile Bay Kuzey Kıbrıs yarışmaları için başvurular 17 Temmuz Çarşamba günü saat 12:00’ye kadar kabul dilecek, elemeler de bu tarihte gerçekleştirilecek. Miss Kuzey Kıbrıs yarışmasında ilk üç sırayı alan yarışmacılara ve Bay Kuzey Kıbrıs birincisine Yakın Doğu Üniversitesi tarafından tam burs verilecek.

Günkut Ajans tarafından organize edilen yarışma için başvurular şahsen veya telefonla Kanser Hastaları Yardım Derneği veya Günkut Ajans’a yapılabilir. Adaylar 17-25 yaş arası olmalı.

İlki KKTC’nin kuruluşunun bir yıl sonrası 1984’te yer alan yarışmanın bu yılki finali BRT’den canlı olarak yayımlanacak.

KOCAİSMAİL

Golden Tulip Otel’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Kanser Hastaları Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, yarışmaların Dernek himayelerinde düzenlenmeye başlanmasıyla gençlerin de dernek faaliyetlerinde yer almasını getirdiğini söyledi.

Söz konusu tarihten önce gençlerin “kanserli olarak görüleceği” endişesiyle Dernek faaliyetlerinden uzak durmayı tercih ettiğini, ancak yarışmaların dernek yararına düzenlenmeye başlanması ile bunun ortadan kaldırıldığını anlatan Kocaismail, “Güzellikle kanserin bağdaşması gibi bir şey oldu. Gençlerin içeriye girmesi ile de o fobi kalktı” dedi.

Kocaismail ayrıca güzellik yarışmalarının derneğe en çok yardım toplanan etkinlik olduğunu da vurguladı ve bilet satın alacak olanlar ile sponsorlara yardımlarından dolayı teşekkür etti.

GÜNKUT

Günkut Ajans direktörü Bülent Günkut ise Kanser Hastalarına Yardım Derneğinin yanında durmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yarışmanın KKTC’nin kuruluşunun bir yıl sonrası düzenlenmeye başlandığını kaydeden Günkut, “KKTC yaşayan ve yaşatılacak bir efsanedir” dedi.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.