1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. MODA DÜNYASININ KARANLIK YÜZÜ
MODA DÜNYASININ KARANLIK YÜZÜ

MODA DÜNYASININ KARANLIK YÜZÜ

'Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir.'

A+A-

'Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir.' Emektar manken Linda Evangelista'nın anlattıkları da bunu bir kez daha doğruladı.

Bugün 48 yaşında olan Evangelista, 16 yaşında mesleğe ilk başladığı dönemde yaşadıklarını Interwiev dergisine anlattı.
Ülkesi Kanada'da manken olmak için özel kurslara gidilmesi gerektiğini anlatan Evangelista bunun için gerekli parayı annesinin verdiğini söyledi. 1980 ve 90'lara damgasını vuran ünlü manken sonra da başına gelenleri anlattı. 

16 yaşındayken bir Japon firması tarafından seçildiğini ve yaz aylarında çalışmak için Japonya'ya gittiğini söyleyen Evangelista, İtalyan asıllı ailesinin bir erkek arkadaşı olmasına ve gece 21:00'den sonra sokağa çıkmasına bile izin vermediklerini söyleyerek "Ama Japonya'ya gitmeme engel olmadılar" dedi. Ünlü manken Japonya'ya gittiğinde ise bir dizi şaşırtıcı olayla karşılaştığını anlattı: "Benden soyunmamı ve o şekilde poz vermemi istediler. Bu kesinlikle bir kabustu. Paniğe kapıldım. Sonra Kanada Büyükelçiliği'ne başvurdum. İki gün Japonya'da kalmıştım. Sonra eve döndüm ve bir daha asla böyle bir şey yapmak istemediğimi söyledim." 

Evangelista iki yıl sonra Niagara Gençlik Güzeli yarışmasına katıldı ve orada hayatı değişti. Dereceye giremedi belki ama o yarışmada ünlü bir ajansın temsilcisi kendisine kartını verdi. Ondan sonra da Linda Evangelista'nın talihi tamamen değişti. Moda dünyasına damga vuran mankenlerden biri haline geldi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.