1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MOR-BEYAZLI CEPHEDEN YANIT
MOR-BEYAZLI CEPHEDEN YANIT

MOR-BEYAZLI CEPHEDEN YANIT

Taraftar kargaya vurmadı, onu;

A+A-

Mağusa Türk Gücü Başkanı Altunay Fahri’nin Lefke maçı öncesinde bazı taraftarların otobüslerinin önünün kesilmesi ve saha içinde simgeleri olduğu için bir kargaya şiddet uygulanmasını protesto etmesine mor-beyazlı cepheden yanıt geldi.
 
“Organize değil, tesadüf eseri olan kısa bir gerginlik”

Lefke Genel Sekreteri Nevzat Kaymakamoğlu maç öncesi otobüs olayının organize bir hareket değil bir tesadüften ibaret olduğunu belirtti. Kaymakamoğlu, her maç öncesinde taraftarların futbolcularını motive etmek için kulüp önünde toplandığını ve onları maça uğurladığını ifade ederek, MTG otobüsünün tam da bu esnada geldiğini, bazı MTG oyuncularının da taraftara el hareketi yapması ile kısa süreli bir gerginlik yaşandığını açıkladı. MTG ile ilk devre oynadıkları maçta Osman Çobanoğlu’nun yerde yatan bir oyuncularına tekme attığını, Nurettin’in de penaltı golünden sonra tribünlerine el hareketi yaptığını savunan Kaymakamoğlu, bu oyunculara bir tepkileri olmakla birlikte MTG ile aralarında hiçbir sorun bulunmadığını söyledi.
 
“Taraftar kargaya vurmadı, onu yakalamaya çalıştı”

Saha içerisindeki karganın tekmelendiği anın gazetede yayınlanan fotoğrafıyla ilgili de Kaymakamoğlu, fotoğrafın yanlış yorumlandığını, çünkü o anda Lefke taraftarının kargayı tekmelemek yerine yakalayarak dışarı çıkarmaya çalıştığını söyledi.
 
“Çarşamba akşamı dostça maç izlenecek”

Kaymakamoğlu, Serdarlı ile çarşamba akşamı kupa yarı finalinde yapacakları maçla ilgili olarak yönetim olarak taraftarlar konusunda gerekli tedbirleri aldıklarını, o gece Serdarlı ile dostça bir maç yapacaklarını söyledi. Herşeyin kontrolleri altında olduğunu ve Lefke seyircisinin takımını destekleyerek finale giden yolda onlara destek olacağını belirten genel sekreter, tüm futbol camiasını da bu güzel futbol akşamına davet etti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.