1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MORMENEKŞE-CYTA SKANDALI RAPORU HAZIR...
MORMENEKŞE-CYTA SKANDALI RAPORU HAZIR...

MORMENEKŞE-CYTA SKANDALI RAPORU HAZIR...

MORMENEKŞE-CYTA SKANDALI RAPORU HAZIR...

A+A-

300 SAYFALIK RAPOR PAZARTESİ RUM BAKANLAR KURULU’NA ARDINDAN BASINA VERİLECEK

ŞAHSİ HESAPLARA VE PARTİ KASALARINA BÜYÜK KOMİSYON PARALARI GİRDİĞİ BELİRTİLEN RAPORDA, SİYASİLERİN İSİMLERİNİN DE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Mormenekşe’deki Kıbrıs Türk malının usulsüzce, değerinin çok altında satın alınması ve fahiş fiyata Rum Telekomünikasyon İdaresi ihtiyat sandığına satılması skandalını araştıran komitenin 300 sayfalık raporu haftaya basına veriliyor.

Politis haberi “Cyta Skandalına Başkaları da Karıştı... Araştırma Komitesi Daha İleri Soruşturma Öneriyor... Dromolakça (Mormenekşe):  Araştırma Raporu: Her Şey Ekspres Prosedürlerle Halloldu... Siyasilerin Büyük Komisyonlar Aldığı Şüphesi” başlık ve spotlarıyla manşete çekti.

Gazete 300 sayfalık raporda Mormenekşe skandalına karışan ve aralarında siyasilerin de bulunduğu diğer kişilerin isimlerine de yer verilmesini beklendiğini yazdı.

Gazete edindiği bilgilere dayanarak, ilgili raporda, daha ileri soruşturma öneren araştırma komitesinin kişisel hesaplara ve parti kasalarına büyük miktarlarda komisyon parası giren büyük bir skandal söz konusu olduğundan şüphe duymadığını kaydetti.

Habere göre “ilk adımdan son adımına kadar siyasi destek olmasa ilerleyemeyeceğine” vurgu yapılan Türk malı alım-satımıyla ilgili 300 sayfalık araştırma raporu önümüzdeki hafta (Pazartesi) Rum Bakanlar Kurulu’na, hemen ardından da basına verilecek.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.